08. måned – Egedals hyggeligste musikfestival – Slagslunde Festival

08. måned – Egedals hyggeligste musikfestival – Slagslunde Festival

Slagslunde Musikfestival er stedet hvor naboer, gamle venner og klassekammerater mødes i Slagslunde til en hyggelig dag … og masser af god musik!

Slagslunde Musikfestival er en årlig musikfestival ved Slagslunde gadekær, hvor “byens sønner” optræder på Store scene med alt fra folkemusik til rock. Musikfestivalen finder sted hvert år den anden lørdag i august.

Festivalens grundlægger, jazzbandet Medaljens Bagside, blev dannet på en høstfest i Karl Bahara’s lade og kom rigtigt i gang i 1978. Allerede i 1979 foranstaltede Medaljen den første Mini-musikfestival på forten i Slagslunde.

Formålet var at give nystartede bands mulighed for at spille for et publikum og at sørge for en hyggelig dag for Slagslunde og omegn’s beboere. Som i dag arbejdede alle gratis. Musikerne fik to pølser med brød og to øl/vand for at optræde, og overskuddet gik til lokale og kulturelle formål, der ikke naturligt var berettiget til offentlig støtte.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…