2-2 i Brøndby til ØFC Kvindesenior 1

2-2 i Brøndby til ØFC Kvindesenior 1

ØFC Kvindesenior 1 mødte Brøndby IF i Brøndby.
ØFC går til kampen mod Brøndby med den fordel, at de kan spille frit, da de i forrige weekend sikrede endnu en sæson i sjællandsserien.

Af træner Line Forsberg Andersen.

Kampen var hele vejen igennem meget tæt og boldbesiddelsen vel fordelt 50/50 med et lille plus til os for bedre kombinationer. Vi kommer foran efter knap 2 minutter på mål af på ingen ringere end Line Wiil – hendes første scoring i denne sæson. Brøndby får udlignet i 30. minut på et flot gennembrud, og den står derfor 1-1 til pausen.

I 55’ minut bliver det en særdeles velspillende, Nina Druedal, som får sat bolden i nettet på en fin assist fra Mia. De to “gamle krager”, som har god kendskab til hinanden fra SC Egedal-tiden, fik virkelig kombineret sig flot igennem Brøndby-forsvaret i flere omgange, og de kunne snildt have stået for en scoring mere. Vi trækker i 77’ et gult kort – det første af slagsen for vores hold i denne sæson – som sætter os lidt ud af kurs. Brøndby presser på, og kan absolut ikke gå fra kampen uden point. Desværre bliver vi for defensive og ikke mindst passive, og Brøndby får scoret i 87’ minut til 2-2, som bliver kampens resultat.

Næste kamp er mod rækkens nr. 1, Greve, som kun har lukket 7 mål ind i 10 kampe. Holdet er de unge talenter, som prøver kræfter på senior-niveau, og vi forventer det bliver en meget svær kamp. Men som rækkens anden mest scorende hold, satser vi på, at vi nok skal få åbnet op for Greves stærke defensiv.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…