ØFC's nr. 6 Nikolaj "NJ" Jensen - kampens spiller mod BK Avarta. Sponsor: Restaurant Rossini. Foto: Claus Birch, clausbirch.dk

Cheftrænerens oplevelse af 6-1 sejren over BK Avarta på Ølstykke Stadion

Cheftræner Kim Schrøder Hansen Foto: Claus Birch

ØFC’s cheftræner Kim Schrøder Hansen gi’r sin oplevelse af den flotte 6-1 sejr i lørdagens kamp hjemme på Scan-Group Ølstykke Stadion:

Jeg så vilje, udstråling og slutproduktet i kampen mod BK Avarta. Det gav os sejren.

Udstråling og slutproduktet har manglet i de sidste 2 kampe, som vi absolut ikke er stolte af at tænke tilbage på. I kampen mod BK Avarta, fik vi det rette udtryk frem. Sygdom og skader har drillet os lidt de sidste 3 uger. De spillere, som havde til rådighed, og som var udtaget, viste høj moral og spillelyst, og ØFC sad solidt på hele kampen mod divisionsreserverne fra Avarta.

Jeg glæder mig over, at vi ikke trak i håndbremsen, da vi førte 2 og 3-0 men hele tiden spillede for at score. Det hurtige fremadrettede spil virkede, og det er noget vi har sukket efter? Forhåbentlig kan vi bruge denne kamp til at bekræfte hinanden i, at når vi er der for hinanden, og spiller efter konceptet, er det langt sjovere end at finde på Undskyldnigger for ikke at gøre det.

6-1 er også et resultat af, at BK Avarta fik skadet 2 spillere i første halvleg. Samtidig spillede deres førstehold på Fyn,  så der var ikke helt den samme forstærkning fra divisionstruppen, som de måske er vant til. Det skal dog ikke tage glæden af indsatsen fra ØFC-truppen,  som klart leverede efterårets bedste og mest disciplinerede indsats.

Nikolaj ”NJ” Jensen blev efter kampen stemt ind som kampens spiller. Det var fuldt fortjent NJ. Jeg samtidig gerne rose hele truppen for måde, de spillede kampen på.

Næste kamp er lørdag den 7. oktober på udebane kl. 15:30 mod B1973, Herlev.