Claus Birch og Michael Hansen ved trøjesponsorpræsentation i Ølstykke FC.

Ny sponsoraftale til Ølstykkes kvindeseniorhold

En god nyhed fra Ølstykke FC, som netop har indgået en aftale med medievirksomheden ClausBirchDK.
Når Ølstykke FC’s kvinder løber på banen til forårets kampe i Sjællandsserien bliver det med en ny trøjesponsor. ClausBirchDK er bl.a. leverandør af billeder fra sportsbegivenheder, lige fra seriefodbold til landskampe.

Med aftalen følger ikke bare en unik fotodækning på kvindesiden, men herrerne får ligeledes glæde af samarbejdet, idet fotograf Claus Birch jævnligt vil være at finde på sidelinien på Scan-Group Ølstykke Stadion.

Mere attraktive overfor andre sponsorer
– En stærk fotodækning kan forhåbentlig hjælpe ØFC både med øget mediedækning, men også gøre holdene mere attraktive overfor andre sponsorer, siger Claus Birch, som i mange år har leveret pressebilleder og artikler fra et bredt udsnit af sportsbegivenheder, lokalstof, erhverv og meget andet, til et stort udvalg af trykte og digitale medier.

– Jeg kan se, at der bliver lagt et stort stykke arbejde i at løfte ØFC tilbage op i rækkerne og ikke mindst på kvindesiden sker der mange spændende ting i dansk fodbold i disse år. Nordsjælland har mulighed for at blive et kraftcenter, som jeg tror Ølstykke kan blive en vigtig del af, siger den nye sponsor om valget af ØFC-kvinderne.

Line Wiil-Andersen og Amber Hansen ved trøjesponsorpræsentation i Ølstykke FC.

Glæde i klubben
Der er begejstring at spore hos næstformand og sportschef i ØFC Michael Hansen, som kom i kontakt med.

Michael Hansen fortæller, at det i løbet af vinteren er lykkedes at forhandle sponsoraftalen på plads med Claus Birch. En aftale, der giver ØFC en unik mulighed for professionel eksponering på deres rejse tilbage på fodboldlandkortet.

ClausBirchDK har som del af aftalen fået logo på det bedste kvindeseniorholds trøjer.

[smoothslider id='9']