28,3 kilometer vandrerute/løberute: Ølstykke-Buresø-Bastrup-Ganløse-Søsum-Stenløse-Veksø

28,3 kilometer vandrerute/løberute: Ølstykke-Buresø-Bastrup-Ganløse-Søsum-Stenløse-Veksø

Tag ud og oplev vores lokalområde, der byder på smuk natur. Denne rute har lidt af det hele: grusstier, skov og vej. Vi nød vores medbragte sammenklappede med udsigt til glade badegæster ved Buresøen.

Ølstykke-Buresø-Bastrup-Ganløse-Søsum-Stenløse-Ølstykke. 28,3 km. blev det til. Med start og slut ved Egedal Station.

Ruten bød på landlig stemning, åbne vidder og marker ved Sperrestrup, kig til Jørlunde Kirke og mange hyggelige huse, skøn natur med både skov og sø ved Buresøen og Bastrup Sø og smukt udkigspunkt ved Bastruptårnet og hjem gennem landsbyerne. Hjemturen føltes dog lidt hård at gå på asfalt.

At vandre er en god måde at få motion på. Det er både sundt for krop og sjæl. At mærke den friske luft i lungerne, høre fuglene synge eller vinden i træerne.

Jeg holder meget af at gå ture i lokalområdet. At se de mange forskellige områder og landskaber vi har her i Egedal og omegn. Vi bor nu altså skønt, bliver jeg hver eneste gang enig med mig selv om.

Det er samtidig en fantastisk måde at få god motion og stresse af på. Jeg holder både af at gå alene og sammen med andre. Når jeg går alene, så har jeg tiden til at tænke tanker for mig selv. Måske få idéer eller mærke efter hvordan jeg går og har det. Er jeg på vej det rigtige sted hen i mit liv. Er jeg glad eller skal noget justeres?

Når jeg går sammen med andre, så holder jeg meget af de gode snakke man kan få. Nogle gange bliver man inspireret af de ting man går forbi og ser på vejen.

Når jeg går med min mand, får vi ofte snakket om ting, som vi ikke altid får talt om derhjemme. Om drømme og planer for fremtiden eller nye projekter.

At gå en tur med en god ven eller veninde og få vendt hvad der rører sig i hinandens liv.

Vi har også flere gode gåfællesskaber i Egedal, hvor man har mulighed for at komme ud og gå med andre. Nogle har faste turdage hver uge, mens andre løbende lægger gåture op, som man kan tage med på. En god måde at møde nye mennesker på. Her kan man både tale med andre, men man kan også sagtens bare gå og følges i stilhed. Det er helt op til hvad man selv har lyst til.

 

Download ruten og naviger på din tur!

For at gøre din udendørsoplevelse endnu mere spændende og struktureret, kan du downloade GPX-filen, som du kan bruge under din tur.

GPX står for GPS Exchange Format, og det er en standardfilformat til udveksling af GPS-data. Filen indeholder nøjagtige oplysninger om ruten, waypoints og andre nyttige detaljer.

For at downloade GPX-filen skal du blot klikke på linket nedenfor. Når filen er downloadet, kan du åbne den med en række forskellige apps og enheder, der understøtter GPX-formatet.

Når du har åbnet GPX-filen, kan du nemt navigere på turen ved hjælp af din GPS-navigationsenhed eller en GPS-app på din smartphone. Du vil kunne se punkter, der repræsenterer interessepunkter, ruten og eventuelle spor, der hjælper dig med at holde dig på rette vej.
Mens du er på turen, kan du også se din aktuelle placering i forhold til ruten og waypoints på kortet. Dette er en stor fordel, da det giver dig mulighed for at forblive orienteret og undgå at gå vild.

Få mest muligt ud af din tur og nyd naturen, udforsk nye steder.

Rute til download: Rute-Ølstykke-Buresø-Bastrup-Ganløse-Søsum

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…