Foto: clausbirch.dk.

Storsejr til ØFC Kvindesenior 1

Fredag den 1. juni 2018 kl. 18:30 spillede ØFC Kvindesenior 1 ude mod Lyngby BK i Kvindesjællandsserien. Det blev igen til 3 point ØFC, der trak en storsejr på 0-5 med hjem til Ølstykke.

Cheftræner Brian Trolle fortæller om sin oplevelse af kampen:

Kampen skulle afvikles på kunst, en bane der var lille, men dog en 11 mandsbane, skulle være slagmarken. Og det var, hvad det blev de første 45 minutter.

Mange nærkampe, uskønt spil fra begge hold. Det var tydeligt, at varmen denne aften virkelig gjorde det svært for pigerne.

Allerede efter 8 minutter scorede vi, på et hjørnespark. En løs bold blev koldt sparket ind af Heidi Viborg, en super start. Det løsnede ikke spillet op. Der var for mange dårlige aflevering og beslutninger, halvdårlige første touch gjorde, at vi ikke kunne finde vores spil.

Lyngby fik desværre en stor chance for at udligne på lidt skidt forsvarsspil, men Rikke i målet er fantastisk i 1vs1 situationer og fik afværget chancen.

Lidt efter fik vi en friløber, som Lyngbys målmand klarede med en fodparade. Det ville have været fortjent med 0-2, men det skete ikke, og vi gik til halvleg med en 0-1 føring.

I pausen fik vi talt godt om tingene og fik aftalt, at vi skulle spille mere flydende og med flere afleveringer. Spillet begyndte stille og roligt at blive bedre, men der skulle et fantastisk opspil til før kampen blev åbnet op.

Amber Hansen tager et uimodståeligt løb til baglinjen efter et kombinationsspil og serverer en aflevering skråt tilbage i feltet, som Ika Nimb flot og sikkert sparket i kassen.

Pludselig kom der mere plads, bedre kombinationer, og gode beslutninger gav løfte om endnu flere mål. Et kvarter efter 0-2 målet blever Lyngby spillet helt tynde, og Line Wiil sendte med en flot aflevering Christine Kelm af sted. Med lidt held og i 2 omgange blev afleveringen omsat til 0-3, og det knækkede Lyngby.

Kort tid efter blev Lyngby igen spillet tynde på en super omstilling. En hurtig aflevering til Line Andersen, som med en flot førsteberøring og aflevering til Ika Nimb, skabte muligheden for scoringen til 0-4. Effektivt og skarpt spil af Ølstykke.

3 minutter før tid fik Christine Kelm mulighed for at score sit andet mål og på meget overbevisende måde fik hun afsluttet sikkert til 0-5, som også blev kampens resultat.