Arkivfoto: Foto: clausbirch.dk

3 dejlige point med hjem fra Oppesundby til ØFC

Af cheftræner Kim Schrøder Hansen.

Fokus inden kampen var at have tilpas respekt for ORI på trods af den mindre gode pointhøst fra deres side.

Det blev lige præcis den store udfordring i kampen. ØFC spillede på en utrolig dårlig bane ikke op til de sidste 1.4 dages fine spil. Selv om ØFC -mandskabet ikke spillede med den samme gode omtanke, som vi før har set, var det ØFC, der tilspillede sig de største chancer. ØFC kunne godt have ført 2 eller 3-0 ved pausen, men resultatet var 0-0

2. halvleg startede en smule bedre, og nu lå det ligesom i luften, at ØFC ville gøre den store forskel. Den store forskel udeblev, men efterhånden som kampen skred frem, stod der mere og mere ØFC på spillet.

Midtvejs i 2. halvleg kom forløsningen. Et opspil i venstre side endte i feltet hos Chris Lorentzen, som fik lagt bolden flot af til Mark Kronby, som sikkert kunne bringe ØFC i front med 0-1.

Efter scoringen stod der stadig ØFC på spillet, og ca. 10 min. efter bragte Frederik Arentzen ØFC i front med 2-0. Igen var opspillet i venstre side, og denne gang var det Matthias Pointinger, der på fornem vis lagde et flot indlæg til bagerste stolpe, hvor Frederik med hoved scorede sit første mål i sæsonen.

Kampen blev derefter spillet på fight, og nu var der ingen stress hos holdet, som havde bragt sig på sejerskurs. Der blev kæmpet bravt for at spille til 0, og det lykkes for 2. kamp i træk at forsvare eget mål.

Resultatet er godkendt, men det er spillet ikke. Holdet fik ikke skabt den normale ro og variation, ligesom holdet ikke var aggressive nok uden bold. Vi spillede heldigvis mod et hold, der på dagen ikke kunne udnytte ØFC’s manglende fokus uden bold. Men den går ikke næste lørdag, hvor ØFC møder topholdet og DS-reserverne fra Skjold Birkerød.

ORI-foldbold vs Ølstykke FC senior 1 lørdag den 15. september 2018 kl. 15:30: 0-2