3 point i kedelig sæsonafslutning for ØFC herresenior 1

3 point i kedelig sæsonafslutning for ØFC herresenior 1

Ølstykkes Herresenior 1 skulle runde efterårssæsonen af mod rækkens sidsteplads, Herstedøster IC, som de seneste par kampe har fået lavet en del mål og skrabet et par point sammen efter at have tabt de første 7 kampe i rækken.

Der var ingen tvivl om at Ølstykke var favoritter. Inden kampen var der 22 point forskel mellem holdene.

Af cheftrænerteamet Christoffer Støvring og Nicklas Engslev Hansen.

Kasper Pedersen (Ølstykke FC) under kampen i Serie 2 mellem Ølstykke FC og Ejby IF den 7. september 2019 på Ølstykke Stadion. Foto: Claus Birch.

Ølstykke kom flyvende fra start af kampen.
Der var kun spillet 1 minut før bolden allerede lå i netmaskerne. Pointinger slår en knivspark diagonalaflevering i dybden, hvor P var suset afsted. Vi havde modvind i 1.halvleg, men da P spurtede afsted, lignede det at han havde medvind, og hverken modstanderne eller vinden kunne følge med.
P finder en fri Mini-Arne på kanten af feltet, som i ugens løb har brugt tid på at nærstudere keeperens højde. Hans konklusion var at keeperen var forholdsvis lav, og da Mini-Arne så får den her aflevering fra P, ved han allerede på forhånd at den skal sparkes i en høj bue over Minisize-keeperen. Fra tanke til handling til perfektion, og Mini-Arne er første målscorer i kampen.

Vi beklager til de tilskuere som stadig stod i kø ude foran stadion, og dermed ikke fik set den hurtige scoring. Da alle tilskuere så var på plads på stadion, var vi til gengæld bange for at de hurtigt ville forlade stadion igen. Fra det 2. Minut og resten af 1.halvleg var det nemlig en stor omgang rodebutik. Op til flere gange var vi i tvivl om vi var i gang med en fodboldkamp eller om det var Sjællands-mesterskaberne i kluddermor. Vores afleveringer sad ikke i skabet, vi spillede uden tempo og kreativitet i vores angrebsspil og vi turde ikke spille bolden gennem kæderne, som vi normalvis er Egedal-mestre i. Indtil videre, har vi ikke haft mange dårlige halvlege, men 1.halvleg af kampen mod Herstedøster var den dårligste, som vi har spillet i denne sæson. Vi havde ellers i ugens løb snakket om at den her kamp ikke bare skulle overstås, men at vi skulle slutte efteråret af med manér. Der var ingen nævneværdige highlights fra 1.halvleg, udover et par chancer til Herstedøster, som Kasper tog sig fint af.

Vi snakkede tingene i gennem i pausen, og blev enige om, at alt skulle optimeres og gøres bedre i 2.halvleg. Det blev det desværre ikke. Vi var stadig tunge og sløve, og vi kunne virkelig godt have brugt et par dansesessioner med deltagerne fra Vild med Dans, for at få lidt gang i vores fodtøj. Der er igen store chancer til Herstedøster, og takket være en god præstation fra Kasper i kassen, og at deres angribere ikke var vant til at spille på 11-mands mål, men nærmere 44-mands mål, så fik de ikke proppet nogle bolde i vores kasse lørdag eftermiddag. Vi fik heldigvis en ekstra scoring, da Assistkongen igen var på spil i det 74. minut af kampen. Pointinger tager et frispark, som Kronby snitter videre med en lang tå, og bolden triller i kassen til 2-0, som gav os alle lidt ekstra ro på nerverne. 2-0 blev kampens resultat, da der udover et par advarsler, ikke skete ret meget i slutningen af kampen.

Kampens spiller bliver endnu engang forsvarsgeneralen Paaske, som fik 8 stemmer. Han var energisk, brølstærk og forudseende i sine dueller, og han var én af de eneste i kampen, som sagtens kunne være sin indsats bekendt.

Vi slutter dermed efteråret af i Serie 2 på en flot 1.plads, hvor vi har fået 29 point ud af 33 mulige. Vi har en målscore på 36-6, og et hul ned til 3.pladsen på 7 point, og vi har dermed et rigtig flot udgangspunkt for forårssæsonen.

Nu vil vi gå i vinterhi og på velfortjent vinterferie, og derfor skal der slutteligt lyde en stor tak til alle frivillige omkring kampafviklingen for hjælpen i efteråret. Der skal lyde en stor tak til alle bolddrenge og boldpiger, som har hjulpet med at hente bolde i løbet af vores kampe. Der skal lyde en stor tak til alle tilskuere, som kommer trofast til hver hjemmekamp og særdeles dem, som også støtter os på udebanerne. Og så skal der lyde en ekstra stor tak til modstanderholdene for at være en del af underholdningen på Scan Group Ølstykke Stadion. Også selvom de nok ikke synes, at det er sjovt eller underholdende at være en del af  – Men det synes vi! 🙂 .

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…