30 års jubilæum: Service Centret – Hella Service Partner inviterer til Åbent Hus

30 års jubilæum: Service Centret – Hella Service Partner inviterer til Åbent Hus

Den 1. juni kunne Service Centret – Hella Service Partner i Ølstykke fejre 30 års jubilæum.

Derfor inviterer værkstedet til ÅBENT HUS for nye og gamle kunder, forretningsforbindelser og venner af huset LØRDAG DEN 22. JULI KL. 10-14 med hygge, grillpølser og lidt til ganen.

Der vil desuden være 20 % rabat på alle reparationer, der bestilles på dagen.
Service Centret har fået en undervognstester, hvor alle kan få bilens undervogn tjekket helt gratis. Her laves bl.a. vejkontakttest og bremsetest og resultatet af testen udskrives med eventuelle fejl og mangler eller en fejlfri rapport.

Drømmen var at blive bager

For Johnny Esig Sørensen har det ikke ligget i kortene at han skulle være mekaniker. Han var ikke specielt vild med biler, og havde egentlig en drøm om at blive bager, som han dog måtte droppe pga. håndeksem. Men mekaniker det blev han.

Han var omkring 16 år, da han stiftede bekendtskab med mekaniker-branchen. Johnny var på udkig efter et job efter skole, og var derfor taget en tur rundt i byen på sin knallert for at søge job.

Han var rundt mange steder, og hvor han kom havde de ikke lige et job, men han blev skrevet på en seddel med navn og telefonnummer “og så ville de ringe” var beskeden.

Et par måneder senere blev han ringet op af Aasberg, som havde et værksted. Her blev han tilbudt eftermiddagsjob som arbejdsdreng, hvor han gik og fejede på værkstedet. Johnny kunne rigtig godt lide at være på værkstedet, og da han blev tilbudt en læreplads takkede han ja. Det viste sig at være nøglen til Johnnys fremtidige levevej.

Første eget værksted i Valby

Johnny blev for første gang selvstændig og åbnede et værksted i Valby. Det gik forrygende, da Johnny fik en rigtig god og stor kunde der var bilforhandler. Her satte han biler i stand – mange biler – men da bilforhandleren efter et par år måtte dreje nøglen om, fik det så stor betydning for Johnnys værksted, at han også måtte lukke værkstedet.

Tilbage til Ølstykke

Der gik et år med småjobs, men Johnny brændte for igen at blive selvstændig. Der var et autoværksted på Møllevej i Ølstykke, som havde stået tomt længe. Med 20.000 kr. på lommen og en værktøjskasse gik Johnny i gang. Han åbnede “Ølstykke Discount Biler”, hvor han reparerede biler til fornuftige priser.

En tanktstation med tilhørende værksted på Frederiksborgvej gik på tvangsauktion, og Johnny sprang til og købte stedet af kreditforeningen, og her har værkstedet ligget lige siden.

Partner 

Jonathan Bailey har nærmest trådt sine barnesko på værkstedet i Ølstykke. Han har altid haft en stor interesse for biler og startede som arbejdsdreng, da han var 15 år. Han blev siden ansat som lærling og afsluttede sin uddannelse med topkarakterer, hvorefter han fortsætte som mekaniker.

Johnny og Jonathan har været et godt makkerpar lige fra starten. Faktisk så godt, at de blev enige om, at Jonathan den 1. januar 2021 købte sig ind som partner.

Det har mange fordele at være flere i et partnerskab. Johnny har erfaringen med at drive værksted, mens Jonathan er den yngre generation, der har flair for ny teknologi og et naturligt ønske om at udvikle forretningen. Jonathan er interesseret i de nye teknologier og den tekniske udvikling, som går stærkt. Han er jævnligt på nye kurser og efteruddannelse bl.a. indenfor el- og hybridbiler.

Samtidig besidder Jonathan det samme værdisæt som Johnny.

Trofaste kunder

Service Centret har siden starten bestræbt sig på at yde et højt serviceniveau til fornuftige priser. Samtidig er det vigtigt, at leve op til den tillid kunderne viser. Det har således stor betydning, at de prisoverslag, der gives inden arbejdet udføres også kommer til at holde stik. Det giver en tryghed for kunderne.

Johnny og Jonathan glæder sig over at have mange gode og trofaste kunder gennem årene, ligesom der kommer nye til. Størstedelen af værkstedets kunder er lokale, men der er også flere kunder, som kommer langvejs fra, fordi de tidligere har boet i Egedal, og nu er flyttet men ønsker at beholde deres mekaniker.

Tag familien med til Åbent Hus lørdag den 22. juli kl. 10-14 med grillpølser og lidt til ganen på Frederiksborgvej 35, 3650 Ølstykke. Johnny og Jonathan glæder sig til at se dig! 

20220927_133041

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…