Første træning på lørdag for ØFC Herresenior

Første træning på lørdag for ØFC Herresenior

Opstarten står for døren, og på lørdag (d.18/1) går det endelig løs for ØFC herresenior. Som tidligere nævnt starter de ud med morgenmad kl. 9.30 og et informationsmøde efterfulgt af en god omgang træning.

Af cheftrænerteamet Christoffer Støvring og Nicklas Engslev Hansen.

Trænerteamet glæder sig utrolig meget til at komme i gang med sæsonen og se, hvor alle spillerne står henne fysisk. I opstarten er der planlagt 7 træningskampe mod yderst kompetente modstandere, som gør at vi hele vejen igennem opstarten kan måle os med, hvilken forfatning vi selv er i kontra ligeværdige modstandere eller måske endda modstandere, der er et niveau højere end os selv. Samtidig kan vi sammenligne os selv med de foregående træningskampe, for at se hvad vi har forbedret, og hvad vi skal have endnu mere fokus på til de næste træningskampe og sæsonopstarten.

Træningskampene er som følgende:

1/2 :  Kl. 14.00 – Hundested – ØFC (Sjællandserien)
8/2:   Kl. 11.45 – ØFC – Brøndby (Serie 1)
22/2: Kl. 15.30 – Lyngby – ØFC (Serie 2)
29/2: Kl. 13.00 – Virum Sogenfri – ØFC (Serie 1)
7/3:   Kl. 13.30 – ØFC – AB (Serie 1)
14/3: Kl. 13.00 – Lynge Uggeløse – ØFC (Serie 2)
21/3: Kl. 11.45 – ØFC – Hillerød (Serie 2)

 

I de første træningskampe handler det om at få så meget bold i fødderne som muligt samt en masse kilometer i benene. Tilmed handler det om at holdet hurtigt skal finde hinanden igen, så vi kan bygge videre på efterårets flotte fodbold. Det er en kliche, men resultaterne af træningskampene, går vi ikke så meget op i. Vi ser naturligvis helst, at vi undgår at få en røvfuld i nogle af kampene, men med en vis arrogance i stemmen, er det måske meget godt for drengene at få en snitter og dermed sidde og surmule lidt i omklædningsrummet efter nederlaget. Det er trods alt længe siden, vi har prøvet det. 🙂
Som træningskampene skrider frem er målet at få implementeret nogle nye tiltag og finurligheder på banen, som skal gøre os endnu stærkere i forårssæsonen. Hvis man er interesseret i at finde ud af hvilke spændende ting, vi har i ærmet, så det bare om at møde op til træningskampene og se det med egne øjne.

I træningskampene handler det også om at få set alle spillerne an i truppen, så alle skal nok få mulighed for at vise sig frem. Truppen er næsten intakt fra efteråret. Vi har sagt pænt farvel til viceanfører Aziz, som trapper ned pga. arbejde og familie. Dette betyder, at vi er en midterforsvarer mindre, hvilket vi ikke er for mange af i forvejen. Så hvis du sidder og er et stortalent af en midterforsvarer, så find gerne støvlerne frem, og tag med til træning på lørdag, for at se om det at være en del af Serie 2’s bedste fodboldhold, er lige noget for dig ! Med det sagt, så er alle spillere, på andre positioner selvfølgelig også velkommen.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at vi løbet af foråret kan sige velkommen tilbage til tre tidligere ØFC’er. Det er tre drenge, vi glæder os utrolig meget til at se igen, og i løbet af februar, kan du læse et mere dybdegående spillerportræt af de nye tidligere spillere.

Til og med uge 7 træner vi:

Tirsdag: 18.30
Torsdag:17.45

Har du interesse i at træne med, eller vil du høre nærmere omkring, er du velkommen til at ringe eller give besked til trænerteamet på følgende telefonnumre:

Nicklas Hansen: 2883 7939
Christoffer Støvring: 2834 8669

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…