41 vuggestuebørn og 15 børnehavebørn flyttede ind i Smørums nye institution

41 vuggestuebørn og 15 børnehavebørn flyttede ind i Smørums nye institution

41 vuggestuebørn og 15 børnehavebørn havde mandag den 25. maj første dag i den nye og flotte daginstitution i Smørum, både inde og ude.

Byggeriet er nu næsten helt færdigt og de sidste tegn efter byggepladsen forsvinder i takt med den store indflytning. På grund af Corona-situationen er det blevet arbejdet på højtryk for at åbne daginstitutionen hurtigst muligt, så de mange gode kvadratmeter kunne tages i brug.

– Efter en meget travl slutspurt, leveret i et tæt samarbejde mellem kommunens tekniske og pædagogiske kræfter, er vi er nu klar til at modtage de første børn i de spritnye og superlækre rum. Vi har glædet os til at samle alle vores børn og personale under et tag, så vi kan være sammen og arbejde sammen i vores nye helt fantastiske hus, siger Tina Emborg Sørensen, daglig leder af Ny Smørum.

Fokus på børnenes trivsel

– Vores fokus er på børnenes trivsel. Børnene skal have det godt, også under de forhold, som corona-situationen påkræver og de aktuelle flytteforhold, siger Tina Emborg Sørensen.

Tina og hendes personale indtager nu de nye rum sammen med børnene. Forældre og andre interesserede må vente med at komme ind og se, blandt andet det flotte fem meter høje rum, hvor der står et træ i midten.

– Vi har i indretningen valgt at holde rummene forholdsvis nøgne, så børn og voksne selv kan udfolde sig i rummene, og der er mange gode rum at glæde sig til, siger hun.

Ny Smørum er et midlertidigt navn. Daginstitutionen får et nyt navn, når flytningen er helt er vel overstået, hvor navnet afsløres efter en navneproces. Egedal Kommune håber, trods corona-situationen, at kunne holde officiel indvielse af den nye daginstitution senere på året.

Den nye daginstitution er bygget i området nord for Kirkevangen i Smørum og har plads til 136 børn, der er fordelt på fire vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper. Til august er på nuværende tidspunkt indskrevet 71 børn.

Egedal Kommune har stillet ambitiøse krav til byggeriet blandt andet til byggeriets bæredygtighed, herunder energieffektivitet, godt indeklima og pædagogiske understøttende kvaliteter. Det er indfriet i det færdige byggeri.
Team Combi Byg er totalentreprenør på den nye daginstitution i Smørum.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…