Tekstiltrykkeriet Tryk10 lancerer t-shirt med budskab i Corona-tiden

Tekstiltrykkeriet Tryk10 lancerer t-shirt med budskab i Corona-tiden

Tryk10 er et lille textiltrykkeri som har til huset på Frydensbergvej 31 i Stenløse. Virksomheden startede op i 2010 og har dermed 10 års jubilæum i år.

Tryk10 ejes af Morten Mogensen og Caroline Blæsbjerg, som også privat danner par. Derudover har de 4 andre ansatte.

Tryk10 beskæftiger sig med tryk på næsten alt. Det være sig jakker, cykeltøj, caps m.m., og kan også sagtens levere selve produkterne. Udover tekstiltryk printer de ofte plakater, klistermærker og streamers til fx biler.

“Stay Positive”

Lige som mange andre virksomheder har Corona-krisen også sat sit præg på virksomheden, og de kæmper for at holde hjulene igang. Samtidig vil de gerne bidrage til, at folk holder hovedet højt og bevarer håbet og det gode humør.

De har derfor lanceret en t-shirt serien “Stay Positive”.
Både t-shirt og tråden i broderiet er Oeko-Tex Certificeret.
De broderer selv bluserne i huset, og hver bluse laves med kærlighed, pakkes nænsom og miljøvenligt, så kunden får det lækrest mulige produkt i hænderne.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et med en “Stay Positive” t-shirt – og glæd dig samtidig over at støtte lokalt!

Bestil din t-shirt her:
https://www.tryk10.dk/staypositive

Tryk10
Frydensbergvej 31,
3660 Stenløse

Tlf. 28 57 72 19

 

** Denne reklame er en del af den gratis markedsføring, som Vores Egedal tilbyder lokale erhvervsdrivende under Corona-krisen – se flere af virksomhedernes tiltag her: https://voresegedal.dk/egedal-virksomhedernes-tiltag-under…/ **

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden