Et godt socialt alternativ: DUI-LEG og VIRKE byder på online brætspil for alle!

Et godt socialt alternativ: DUI-LEG og VIRKE byder på online brætspil for alle!

Et godt socialt alternativ! DUI-LEG og VIRKE forsætter sit fokus på online brætspil de kommende måneder.

Fotograf: Joachim Lærke Lyager

I forbindelse med DUI-LEG og Virkes brætspilsfestival i januar, oprettede foreningen et online mødested for brætspilsinteresserede. Et mødested, hvor folk der spiller online, kan mødes og snakke sammen, samtidig med at de spiller imod hinanden. Det viste sig hurtigt at være en rigtig god ide. Deltagerne storhygger sig. Smalltalk, grin og taktiske bemærkninger hen over et brætspil er en vigtig del af spillet. Det giver mødestedet mulighed for.

“Det var tydeligt at se, at det styrkede sammenholdet og det sociale fællesskab føles helt vildt. I løbet af 2 uger fik vi over 90 bruger på vores mødested, så vi har besluttet at forsætte den”, fortæller formand for DUI-LEG og VIRKE i Egedal, Morten Lyager.

Foreningens online brætspilsfestival gik så godt, at de har besluttet at gentage den inden længe. Datoen er endnu ikke sat, men de forventer, at den kommer et sted omkring Påske.

Brætspilscafé for alle

Morten Lyager, formand for DUI-LEG og VIRKE. Fotograf: Joachim Lærke Lyager

Indtil næste brætspilsfestival vil de fortsætte med deres online brætspilscafe hver fredag 18:30-22:00. Alle der kunne tænke sig at være med, er velkommen.

Du kan læse mere om hvordan man deltager på facebooksiden: https://www.facebook.com/DUIegedal
På Facebooksiden bliver til hvert arrangement oprettet en begivenhed. Om fredagen bliver der spillet for sjov. Dvs. ingen turneringer, kun hygge. Her er der samtidig mulighed for at lære regler til nye spil. Man behøver ikke at kende dem på forhånd.

Til slut vil DUI-LEG og VIRKE sige en stor tak til deres sponsorer til året brætspilsfestival. De fik så mange gevinster, at de ikke kunne nå at bruge dem alle på festivalen. DUI har derfor besluttet, at lave et særarrangement for børn og unge, hvor de sidste gevinster skal bruges. Detaljerne er endnu ikke planlagt, men der arbejdes på et par ideer.

“Børn og unge er ekstra hård ramt i denne Corona tid. Det sociale er sat på pause, hvilket bekymrer os meget. Derfor synes vi, det er oplagt at lave noget ekstra for dem nu vi har muligheden”, slutter Morten Lyager.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…