Et godt socialt alternativ: DUI-LEG og VIRKE byder på online brætspil for alle!

Et godt socialt alternativ: DUI-LEG og VIRKE byder på online brætspil for alle!

Et godt socialt alternativ! DUI-LEG og VIRKE forsætter sit fokus på online brætspil de kommende måneder.

Fotograf: Joachim Lærke Lyager

I forbindelse med DUI-LEG og Virkes brætspilsfestival i januar, oprettede foreningen et online mødested for brætspilsinteresserede. Et mødested, hvor folk der spiller online, kan mødes og snakke sammen, samtidig med at de spiller imod hinanden. Det viste sig hurtigt at være en rigtig god ide. Deltagerne storhygger sig. Smalltalk, grin og taktiske bemærkninger hen over et brætspil er en vigtig del af spillet. Det giver mødestedet mulighed for.

“Det var tydeligt at se, at det styrkede sammenholdet og det sociale fællesskab føles helt vildt. I løbet af 2 uger fik vi over 90 bruger på vores mødested, så vi har besluttet at forsætte den”, fortæller formand for DUI-LEG og VIRKE i Egedal, Morten Lyager.

Foreningens online brætspilsfestival gik så godt, at de har besluttet at gentage den inden længe. Datoen er endnu ikke sat, men de forventer, at den kommer et sted omkring Påske.

Brætspilscafé for alle

Morten Lyager, formand for DUI-LEG og VIRKE. Fotograf: Joachim Lærke Lyager

Indtil næste brætspilsfestival vil de fortsætte med deres online brætspilscafe hver fredag 18:30-22:00. Alle der kunne tænke sig at være med, er velkommen.

Du kan læse mere om hvordan man deltager på facebooksiden: https://www.facebook.com/DUIegedal
På Facebooksiden bliver til hvert arrangement oprettet en begivenhed. Om fredagen bliver der spillet for sjov. Dvs. ingen turneringer, kun hygge. Her er der samtidig mulighed for at lære regler til nye spil. Man behøver ikke at kende dem på forhånd.

Til slut vil DUI-LEG og VIRKE sige en stor tak til deres sponsorer til året brætspilsfestival. De fik så mange gevinster, at de ikke kunne nå at bruge dem alle på festivalen. DUI har derfor besluttet, at lave et særarrangement for børn og unge, hvor de sidste gevinster skal bruges. Detaljerne er endnu ikke planlagt, men der arbejdes på et par ideer.

“Børn og unge er ekstra hård ramt i denne Corona tid. Det sociale er sat på pause, hvilket bekymrer os meget. Derfor synes vi, det er oplagt at lave noget ekstra for dem nu vi har muligheden”, slutter Morten Lyager.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…