De frivillige blev hyldet på Frivillig Fredag

De frivillige blev hyldet på Frivillig Fredag

Det frivillige engagement er en vigtig del af Danmark og ikke mindst i Egedal. Derfor var Socialdemokratiet i fredags på gaden for at hylde de frivillige i Egedal og fejre, at det var Frivillig Fredag. Det blev gjort med lidt varmt at drikke og uddeling af frivillig kagemand.

Det blev også til en snak med borgerne om, hvor fokus skal rettes hen, hvis vi politisk skal styrke frivilligheden i Egedal. Her var tre svar gennemgående: Flere eller bedre lokaler og faciliteter, Mere økonomisk støtte til foreningerne og Hjælp til at rekruttere frivillige.

Socialdemokratiet var på gaden 4 steder samtidig og takker for snakken til borgerne i Ølstykke, Stenløse, Smørum og Ganløse. De mange kommentarer og spørgsmål bliver taget med videre i det politiske arbejde.

Tak til alle frivillige, I gør Egedal meget bedre, siger de tre initiativtagere bag fejringen af Frivillige Fredag: Line Andrup, Bo Brøndum og Morten Lyager.

Frivillig Fredag er en hyldest til de frivillige i hele Danmark og falder hvert år den sidste fredag i september.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…