Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Nu gør de det igen! Lederne fra DDS Stenlænderne og Hjemmespejd.dk har opfundet et nyt mærke, som gerne skulle udmønte sig i endnu flere penge end de 17.000 kr. der blev sendt afsted sidste gang.
Denne gang hedder mærket: SPEJDERNE STØTTER UKRAINE. Al overskud fra salg af mærket doneres til Læger Uden Grænser øremærket til UKRAINE.

Hjemmespejd blev opfundet helt lokalt her i Egedal, da Corona ramte Danmark, og alting lukkede ned. Her skulle spejderne løse spejder- og samfundsrelaterede opgaver hjemmefra. Hjemmespejd spredte sig til hele Danmark. Et af mærkerne blev solgt til spejdere i hele landet og overskuddet på 17.000 kr. for salget af mærkerne blev doneret til Læger Uden Grænser.

For det geniale koncept modtog spejderleder Julie Theander fra DDS Stenlænderne “Årets Nytænkningspris” fra Egedal Kommune.

Som altid på hjemmespejd.dk er det spejderne selv og deres ledere der bestemmer, hvad der skal til for at få mærket. Mærket er ikke et traditionelt hjemmespejd-mærke, som skal/kan tages alene der hjemme, men kan tages både
alene og i fællesskab.

For at gøre sig fortjent til det nye mærke lyder udfordringen, at der løses mindst 7 opgaver eller lægges mindst 15 timers arbejde i at støtte Ukraine for at man har fortjent mærket.

Måske nogle af opgaverne også kan inspirere dig og din familie. Du kan downloade opgaverne her:
Hjemmespejd-Ukraine

Det nye flotte mærke ser sådan ud:

Julie Theander, da hun blev overrasket med Årets Nytænkningspris

Mærket
Den blå og den gule farve er taget fra Ukraines flag. Logoet i midten er Ukraines våbenskjold. Det hvide reb og knobet symboliserer den internationale spejderbevægelse. Valget af farven hvid på rebet er valgt, som en ren og fin fredsdue.

Eftersom det jo er en hastesituation, så er det KUN muligt at bestille og betale mærkerne frem til den 1. april – derefter bestilles mærkerne og donationen sendes til Læger Uden grænser.

Der er formentlig ca. en måneds leveringstid på mærkerne. Opdatering vil følge og mærkerne sendes så hurtigt som muligt.

Økonomi
Fremstillingsprisen vil formentlig ligge på ca. 6-8 kr. alt efter efterspørgsel. En pris på 25 kr. vil give et overskud på 17-19 kr. Alt overskud doneres.

Mærker kan bestilles her: https://hjemmespejd.dk/ukraine

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…