Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Nu gør de det igen! Lederne fra DDS Stenlænderne og Hjemmespejd.dk har opfundet et nyt mærke, som gerne skulle udmønte sig i endnu flere penge end de 17.000 kr. der blev sendt afsted sidste gang.
Denne gang hedder mærket: SPEJDERNE STØTTER UKRAINE. Al overskud fra salg af mærket doneres til Læger Uden Grænser øremærket til UKRAINE.

Hjemmespejd blev opfundet helt lokalt her i Egedal, da Corona ramte Danmark, og alting lukkede ned. Her skulle spejderne løse spejder- og samfundsrelaterede opgaver hjemmefra. Hjemmespejd spredte sig til hele Danmark. Et af mærkerne blev solgt til spejdere i hele landet og overskuddet på 17.000 kr. for salget af mærkerne blev doneret til Læger Uden Grænser.

For det geniale koncept modtog spejderleder Julie Theander fra DDS Stenlænderne “Årets Nytænkningspris” fra Egedal Kommune.

Som altid på hjemmespejd.dk er det spejderne selv og deres ledere der bestemmer, hvad der skal til for at få mærket. Mærket er ikke et traditionelt hjemmespejd-mærke, som skal/kan tages alene der hjemme, men kan tages både
alene og i fællesskab.

For at gøre sig fortjent til det nye mærke lyder udfordringen, at der løses mindst 7 opgaver eller lægges mindst 15 timers arbejde i at støtte Ukraine for at man har fortjent mærket.

Måske nogle af opgaverne også kan inspirere dig og din familie. Du kan downloade opgaverne her:
Hjemmespejd-Ukraine

Det nye flotte mærke ser sådan ud:

Julie Theander, da hun blev overrasket med Årets Nytænkningspris

Mærket
Den blå og den gule farve er taget fra Ukraines flag. Logoet i midten er Ukraines våbenskjold. Det hvide reb og knobet symboliserer den internationale spejderbevægelse. Valget af farven hvid på rebet er valgt, som en ren og fin fredsdue.

Eftersom det jo er en hastesituation, så er det KUN muligt at bestille og betale mærkerne frem til den 1. april – derefter bestilles mærkerne og donationen sendes til Læger Uden grænser.

Der er formentlig ca. en måneds leveringstid på mærkerne. Opdatering vil følge og mærkerne sendes så hurtigt som muligt.

Økonomi
Fremstillingsprisen vil formentlig ligge på ca. 6-8 kr. alt efter efterspørgsel. En pris på 25 kr. vil give et overskud på 17-19 kr. Alt overskud doneres.

Mærker kan bestilles her: https://hjemmespejd.dk/ukraine

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…