Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Lokale spejdere og hjemmespejd.dk laver nyt indsamlingsmærke for Ukraine

Nu gør de det igen! Lederne fra DDS Stenlænderne og Hjemmespejd.dk har opfundet et nyt mærke, som gerne skulle udmønte sig i endnu flere penge end de 17.000 kr. der blev sendt afsted sidste gang.
Denne gang hedder mærket: SPEJDERNE STØTTER UKRAINE. Al overskud fra salg af mærket doneres til Læger Uden Grænser øremærket til UKRAINE.

Hjemmespejd blev opfundet helt lokalt her i Egedal, da Corona ramte Danmark, og alting lukkede ned. Her skulle spejderne løse spejder- og samfundsrelaterede opgaver hjemmefra. Hjemmespejd spredte sig til hele Danmark. Et af mærkerne blev solgt til spejdere i hele landet og overskuddet på 17.000 kr. for salget af mærkerne blev doneret til Læger Uden Grænser.

For det geniale koncept modtog spejderleder Julie Theander fra DDS Stenlænderne “Årets Nytænkningspris” fra Egedal Kommune.

Som altid på hjemmespejd.dk er det spejderne selv og deres ledere der bestemmer, hvad der skal til for at få mærket. Mærket er ikke et traditionelt hjemmespejd-mærke, som skal/kan tages alene der hjemme, men kan tages både
alene og i fællesskab.

For at gøre sig fortjent til det nye mærke lyder udfordringen, at der løses mindst 7 opgaver eller lægges mindst 15 timers arbejde i at støtte Ukraine for at man har fortjent mærket.

Måske nogle af opgaverne også kan inspirere dig og din familie. Du kan downloade opgaverne her:
Hjemmespejd-Ukraine

Det nye flotte mærke ser sådan ud:

Julie Theander, da hun blev overrasket med Årets Nytænkningspris

Mærket
Den blå og den gule farve er taget fra Ukraines flag. Logoet i midten er Ukraines våbenskjold. Det hvide reb og knobet symboliserer den internationale spejderbevægelse. Valget af farven hvid på rebet er valgt, som en ren og fin fredsdue.

Eftersom det jo er en hastesituation, så er det KUN muligt at bestille og betale mærkerne frem til den 1. april – derefter bestilles mærkerne og donationen sendes til Læger Uden grænser.

Der er formentlig ca. en måneds leveringstid på mærkerne. Opdatering vil følge og mærkerne sendes så hurtigt som muligt.

Økonomi
Fremstillingsprisen vil formentlig ligge på ca. 6-8 kr. alt efter efterspørgsel. En pris på 25 kr. vil give et overskud på 17-19 kr. Alt overskud doneres.

Mærker kan bestilles her: https://hjemmespejd.dk/ukraine

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…