96 børn og unge på fodboldskole i Ølstykke FC

96 børn og unge på fodboldskole i Ølstykke FC

Der var liv og glade dage lige fra morgenstunden, da jeg onsdag morgen kiggede forbi Ølstykke FC.

Henrik i midten med to af de dygtige unge trænere

96 børn og unge mennesker er i denne uge på fodboldskole.Fra kl. 9-15 bliver der hver dag brændt krudt af og spillet en masse fodbold på fodboldbanerne i Ølstykke.

Det var Henrik Pejstrup Iversen, der tippede mig om at jeg næsten skulle kigge forbi. Han lovede mig god stemning og en masse glade mennesker – og det skal jeg love for at jeg fik. 🙂

Henrik har ansvaret for alle trænerne og hjælpetrænerne på fodboldskolen, og så spiller hans søn også på et af holdene. Henrik har taget ferie fra sit arbejde for at være med på fodboldskolen. Det er hårdt arbejde, fortæller han – men han ELSKER det! At opleve de mange børn og unge mennesker hygge sig og spille en masse fodbold. Her spiller både piger og drenge sammen på årgangene, og det giver en fantastisk dynamik, synes han.

Pia var i fuld gang, da jeg kiggede forbi

I år er der også deltagere fra andre klubber, og det er rigtig sjovt at lære nye kammerater at kende med samme fælles interesse for fodbold.

Jeg bliver budt en kop kaffe i klubhuset, og får en snak med Pia, som er forretningsfører i Ølstykke FC. Hun har stået for alt det administrative med planlægningen og også det praktiske i forbindelse med fodboldskolen, og det er er ikke så lidt, men når man mærker energien og oplever hvor meget fodboldskolen betyder for alle børnene – så er det alle kræfterne værd!

Pia og Henrik giver også de mange unge trænere og hjælpetrænere stor ros. De gør en kæmpe indsats hver dag!

Jeg smutter opløftet videre til dagens øvrige opgaver – med lyden af glade stemmer i ørerne.

Stemningsbilleder:

 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden