Klik på knappen og vis på kort

Sternberg VVS & Gasteknik er din lokale VVS-virksomhed med stor erfaring og ekspertise inden for VVS, gas, el og energi.
Virksomheden blev grundlagt i 1968 og er beliggende i Stenløse.

Hos Sternberg møder du professionelle fagmænd med et stærkt markeds- og produktkendskab, som sikrer en høj kvalitet af både rådgivning og service.

Sternberg VVS & Gasteknik har ansat fagmænd med speciale i jordvarme, solceller og varmepumper, og er autoriseret VVS-installatør, elektriker og gasmester.

Udover at de altid fuldender producenternes garantiforpligtigelser, er de også medlem af installatørernes organisation TEKNIQ.

Alternativ energi
Der kan være penge at spare ved at vælge en miljøvenlig løsning med alternativ energi. Sternberg er specialister og leverer, installerer og servicerer alt inden for jordvarme, solvarme, solceller og varmepumper.

VVS installationer & service
Mange års erfaring indenfor VVS installationer og service af eksisterende installationer. De rigtige VVS løsninger kan spare på vandet og miljøet.

Gasinstallationer
Sternberg VVS & Gasteknik er en af de største aktører indenfor gasinstallationer på Sjælland.

Gasservice
Stor erfaring inden for gasservice. De står for gasservice herunder vedligeholdelse og service af anerkendte mærker for private, boligselskaber og i industrien.

El & El-installationer

For at kunne tilbyde dig komplette tekniske løsninger tilbyder Sternberg VVS & Gasteknik også el-arbejde og er autoriseret elinstallatør. Det drejer sig om alle projekter for både private, erhverv, fabrikker, landbrug m.m.

Installation i bolig, i erhverv, i landbrug,  i butik. De udfører opgaver med belysning, udskiftning af eltavler, hpfi relæ,  trækker ledning  og meget mere.

Tryghed
Hos Sternberg VVS & Gasteknik kan du føle dig helt tryg – også hvis der mod forventning skulle opstå fejl. Virksomheden er medlem af både Tekniq, Gasmester og Dansk VVS garanti.

Bestil et gratis tilbud eller besøg af en kunderådgiver

Lad Sternberg VVS & Gasteknik hjælpe med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S
Frydensbergvej 20
3660 Stenløse

Tlf.: 47179228

E-mail: info@sternbergvvs.dk
Hjemmeside: sternbergvvs.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Sternbergenergi

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed