Klik på knappen og vis på kort

Drømmer du om et liv uden stress?

Alle kan blive fri af stress, og det kan du også! Om du er lettere ramt eller om du er hårdt ramt, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg hjælper dig der er stressramt lige nu og dig der gerne vil forebygge stress. Hos mig får du virkningsfulde værktøjer med som er tilpasset dig og din situation.

Bliv den bedste udgave af dig selv

Coaching er et godt værktøj når du ønsker et andet resultat end det du plejer at få.

Tør du udfordre dig selv og dine vaner? Jeg hjælper dig med at bygge videre på dine styrker, således at du lettere opnår de ønskede resultater. Det kræver en indsats af dig – men den er det hele værd!

Hvem er jeg?

Det er mit mål, at de mennesker, jeg arbejder med, får sat gang i en udviklingsproces, som fortsætter efter et endt forløb hos mig. Det er et væsentligt mål for mig at skabe ejerskab, både hos den enkelte og i grupper, personligt, fagligt og socialt. Ellers lykkes forandring ikke.

Jeg er nærværende, lyttende, empatisk og har en veludviklet intuition. Jeg udfordrer til stadighed mig selv med nye uddannelser, metoder samt udvikling.
Jeg tør spørge ind til kernen og hviler i mig selv i mødet med mennesker på alle niveauer.

Jeg er systemisk coach hvilket betyder at jeg i min tilgang til coaching flytter fokus fra individ til relationer og fra problem til muligheder.

Jeg har specialiseret mig i, at hjælpe stressramte mennesker i alle stadier og belastningsgrader. Jeg tager udgangspunkt i dig og din situation samt de årsager og omstændigheder, der ligger til grund for din stress.

I et stressforløb hos mig arbejder jeg ikke som ved almindelig coaching, hvor du selv skal finde svarerne. I stedet for bliver du rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Metoderne jeg anvender i stresscoachingen er evidensbaseret og tilpasses individuelt til dig, da vi reagerer forskelligt på hvad der stresser os hver i sær.

Jeg lægger stor vægt på, at du bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele oplevelsen munder ud i større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet. Dette sikrer dig, at du får en langtidsvirkende og holdbar effekt efter endt stresscoaching forløb.

Anne Mollerup – Ledelse, Udvikling, Coaching & Stress
Egedal Centret 69, 1. sal,
3660 Stenløse
Tlf. 22 61 58 79

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed