Klik på knappen og vis på kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Marievej 3, 3660 Stenløse

GPS

55.7709491, 12.1878757

Telefon

Vil du bruge tiden på andet og sjovere end at gøre rent, så lad Cana Rengøring klare opgaven for dig. Cana Rengøring er et mindre, lokalt rengøringsfirma i Egedal med mange års erfaring. Virksomheden tilbyder også vinduespudsning.

Cana Rengøring tilbyder professionel rengøring både i privaten og hos erhvervsdrivende. Få hjælp til alm. dagligdags rengøring, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring efter renovering mv. Alle remedier og rengøringsmidler medbringes og er inkluderet i prisen.

Fair priser
Timepris 375,- kr. pr. time inkl. moms (inkl. kørsel i en radius af 20 km. fra Stenløse).
Husk, at hele timeprisen kan trækkes fra på selvangivelsen via bolig/job-ordningen.

Lidt om virksomhedens historie

Cana Rengøring er en del af Cana Group Aps, som også indeholder Cana Catering Aps. Det er ægteparret Ricardo Cano og Maibritt Cano, der driver virksomhederne. Ricardo står for catering-delen, mens Maibritt driver rengøringsfirmaet. Ricardo Cano stiftede Cana Catering tilbage i 2012.

Maibritt var tidligere ansat i den lokale virksomhed Egedal Hus & Have i cirka 4 år. Her gjorde hun rent for virksomhedens kunder, men lærte også meget omkring de administrative opgaver. For et år siden blev Maibritt og hendes mand tilbudt at overtage virksomheden, og det sagde de ikke nej til. De overtog alle rengøringskunderne og medarbejderne.

Cana Rengøring har fået en fantastisk start og har oplevet en stor tilgang af kunder. Virksomheden er vokset fra en ansat til to fuldtidsansatte.

Har du brug for hjælp til rengøringen, så lad Cana Rengøring klare opgaverne! 

Virksomheden kommer gerne ud på adressen og giver et uforpligtende tilbud.

Cana Rengøring
Tlf.: 50997099
Mail: info@canaren.dk
Hjemmeside: https://canaren.dk/

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed