Klik på knappen og vis på kort

Egedal Polstring forlænger levetiden på dine yndlingsmøbler og giver dem nyt liv. Gennem godt håndværk og individuelle løsninger sikres et flot og tilfredsstillende resultat i mange år fremover.

Når du vælger at gå til en møbelpolstrer, forlænger du ikke kun livet på et møbel. Du gør også noget godt for miljøet.

Egedal Polstring har en stor forkærlighed for møbler og har mere end 15 års erfaring i faget.

I værkstedet ombetrækkes både smukke designklassikere, antikvitetsmøbler, biografstole og møbler med en helt særlig betydning for dig.

Professionel møbelpolstring og ombetrækning af møbler
Juan er den dygtige møbelpolstrer, der forvandler dit møbel til det, du drømmer om. Det er også ham, du møder i telefonen eller på adressen, når du afleverer eller afhenter dit møbel. Med erfaring fra Seattle i USA som overmøbelpolstrer for et firma, der designer møbler til store yachts, er det ikke kun møbelpolstring, han kan tage sig af – men også reparationer af selve træet, hvis det er nødvendigt.

Juan er ikke alene i værkstedet, da firmaets dygtige buntmager også jævnligt kigger forbi, når en designklassiker eller et særligt møbel skal polstres med pels. Kompetencerne hos Egedal Polstring er derfor helt i top, når det kommer til møbelpolstring.

Dit møbel er i trygge hænder
Juan er Egedal Polstrings dygtige og passionerede møbelpolstrer, der kan finde frem til gode løsninger – selvom du måske har et møbel, hvor løsningen ikke ligger til højrebenet. Har du derfor brug for hjælp til noget særligt, er dit møbel mere end velkommen på Egedal Polstrings værksted.

Har du en af de elskede og populære danske møbelklassikere, som du gerne vil opgradere, kan Juan også træde til. I arbejdet sammen med en kendt, dansk møbelpolstrer har Juan lært alt, hvad der er værd at vide om de danske møbelklassikere og den kærlighed, vi har til møblerne. Dit møbel er derfor i trygge hænder.

Hvad enten du kommer med en Bamsestol eller et hvilket som helst andet møbel med betydning, så får du det tilbage i en stand, der både lever op til dine forventninger, og som er så tro mod det oprindelige design som muligt.

Hos Egedal Polstring kan du få vejledning i valget af materialer ved fysisk fremmøde eller over mail eller telefon. Virksomheden har blot brug for et billede eller to af dit møbel, så du kan få den helt rette vejledning.

Kig forbi og lad Egedal Polstring give dit møbel nyt liv!

Egedal Polstring ApS
Knud Bro Alle 1, stuen
3660 Stenløse

Tlf. 71 90 84 34
Mail: info@egedalpolstring.dk

Et eksempel på en møbelforvandling:

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed