Klik på knappen og vis på kort

EgedalEL.dk er DIN lokale elektriker og el-installatør i Egedal. Virksomheden installerer og servicerer alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

Den rette løsning til dit behov
Målet for EgedalEL.dk er at være både din daglige installatør og din pålidelige elektriker. Virksomheden vil kendes som:

  • en glad og pålidelig leverandør
  • en ærlig og troværdig samarbejdspartner
  • en virksomhed, hvor miljøfokus er en selvfølge
  • en partner, der har øje for din lønsomhed
  • en elektriker, der leverer den rigtige løsning til den rette pris

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

EgedalEL.dk – lille og smidig, men stærk som en okse!
Hjemstedet for virksomheden er Stenløse, midt i Egedal kommune, men på grund af henvisninger fra tilfredse kunder er de med tiden blevet sendt i alle retninger på hele Sjælland.

Virksomheden indrømmer gerne, at de er aktive, nysgerrige fagidioter, der er i konstant udvikling. Medarbejderne har hele tiden interesse for og holder et vågent øje med, hvad der sker i branchen. På den måde kan de vejlede og rådgive kunderne bedst muligt.

Under overfladen er EgedalEL.dk ikke helt så ung, som det kan se ud til…
Firmaets stifter Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i lokalområdet i mere end 40 år. Klaus har haft strøm i årene hele livet og er tredje generation inden for el-branchen.

Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bl.a. El-installatørforeningen for København) og sin farfar, Ludvig K. Jakobsen, drevet en af Københavns ældste El-installatørvirksomheder, O. SCHWENGER´S EFTF. A/S, i mere end 90 år.

Virksomheden overlevede ikke finanskrisen og måtte desværre lukke i 2010. Det gav dog Klaus en unik mulighed for at “sadle om”, hvilket resulterede i etableringen af EgedalEL.dk, som i dag er synlig i Egedals gadebillede, hvor firmaets servicevogne drøner rundt.

Virksomheden er hele fire gange (2019 + 2020 + 2021+2022) kåret som gazellevirksomhed af Børsen. Desuden modtog EgedalEL.dk Egedal Kommunes Erhvervspris i 2020 med flotte ord som “forbillede og rollemodel”.

Tryghed – både for private og erhverv
EgedalEL.dk ved, at kunder ikke er ens, men uanset forskelligheder er det virksomhedens mål at skabe tilfredse, glade kunder hver dag. Du kan som kunde være tryg og forvente veludført arbejde til rette pris.

EgedalEL.dk er fagligt klædt på til at hjælpe både “gør-det-selv”-manden og det professionelle erhverv. Virksomheden har gennem årene udført en lang række opgaver for både private og erhverv i Egedal og på resten af Sjælland.

Som kunde kan du altid få fat i EgedalEL.dk – også om natten, hvor deres døgnvagt står klar til at håndtere tekniske elfejl pga. brand, vand, tyveri eller nedbrud.

Du kan læse mere om virksomheden og dens kompetencer på hjemmesiden: egedalel.dk.

EgedalEL.dk ApS
H P Hansensvej 7
3660 Stenløse

Tlf.: 70 28 60 80
E-mail: mail@egedalel.dk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed