Klik på knappen og vis på kort

“Jeg er så glad for min cykel” sang Poul Kjøller for mange år siden. Og glad, det bliver du helt sikkert, når du køber din cykel hos Fri BikeShop Egedal i den store og nyindrettede cykelforretning i Egedal By.

Her får du gode råd af cykeleksperter, og du bliver vejledt personligt til det rigtige valg for dig – ud fra dine ønsker. Uanset om du er hverdagscyklist, motionist, eller du blot vil i gang med at cykle.

Det handler ikke bare om at sælge cykler – men cykelglæde!

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Du kan derfor med fordel besøge virksomhedens store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

Når du køber din nye cykel hos Fri BikeShop, følger der også en fordelagtig serviceordning med. Første eftersyn efter 2 måneder er altid gratis (gælder dog ikke el-cykler).

Nyt “all-inclusive” tilbud er populært
Fri BikeShop tilbyder delbetaling af din cykel, så du kan købe ny cykel uden renter og gebyrer over 10 eller 20 måneder. For mange er det en favorabel måde at købe cykel på.

En anden attraktiv løsning er “Fri BikeSmart”. Her kan du købe din splinternye cykel med delbetaling uden renter og gebyrer over 3 år – og få service og reparationer inkluderet i prisen.

Aftalen giver mulighed for at udnytte en “tilbagekøbsordning”, så man kan udskifte cyklen til en ny hvert andet år ved indgåelse af en ny BikeSmart-aftale.

Der findes tre forskellige typer aftaler: Børnecykler, almindelige cykler og el-cykler – med tre forskellige priser.

Få din cykel serviceret på af de dygtige cykelmekanikere på værkstedet.

Hente- & Bringeservice
Som noget nyt tilbyder butikken, at hente og bringe din cykel, når den skal til reparation eller service.
Tilbuddet gælder i Egedal Kommune samt Slangerup og Jyllinge.
Det koster kr. 50,- tur/retur.
Ring på tlf. 47173511 hvis du vil gøre brug af tilbuddet.
Gælder ikke Ladcykler 🚲

Butikken er en del af Danmarks største kæde
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. 79 butikker fordelt over hele landet, der har passionen omkring cykler tilfælles.

Kæden har over 25 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste, danske cyklister. Kædens fageksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top, uanset om det gælder street- og sportscykler, racere, MTB’er eller børnecykler.

Vores Egedal har tidligere skrevet to historier om Fri BikeShop i Ølstykke. Den ene handler om dengang, da Pernille prøvekørte en el-cykel – og den kan du læse her: https://voresegedal.dk/fribikeshop-oelstykke-soerger-for-medvind-paa-cykelstien. Den anden historie handler om Ældresagens besøg hos Fri BikeShop Ølstykke, og den kan ses her: https://voresegedal.dk/stort-rykind-til-el-cykeldag-hos-fri-bikeshop-paa-niels-olsensvej-i-oelstykke/.

Fri BikeShop Egedal
Dronning Dagmars Vej 208, st.
3650 Ølstykke
Tlf.: 47173511

Hjemmeside: Fri BikeShop Egedal
E-mail: info3650@fribikeshop.dk

Åbningstider

Man.-fre. 09.00 – 18.00
Lør. 10.00 – 14.00
Søn. Lukket

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed