Klik på knappen og vis på kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Roskildevej 16, Jørlunde, 3650 Ølstykke

GPS

55.825626, 12.163123

Telefon

Græsrødderne ApS skaber og vedligeholder alle former for udendørs arealer.

Vi er et firma, der gerne påtager os arbejde inden for etablering, drift og vedligeholdelse af anlæg.

Fra virksomhedens start, har det at påtage sig den efterfølgende drift og vedligeholdelse af anlæg, været en væsentlig del af Græsrøddernes hverdag. Vi registrerer, beskriver og afgiver tilbud med årlig ratefordelingsplan for omkostninger og aktiviteter.
Med tiden har vi valgt at inddrage andre drifts- og vedligeholdelsesopgaver, således at vi i dag ud over den løbende drift og vedligeholdelse af grønne arealer, også kan tilbyde opgaver i forbindelse med snerydning, ejendomsservice mm.

VINTERTJENESTE

Snerydning

For alle virksomheder og ejendoms- og boligselskaber er vinteren en vanskelig tid, hvis disse selv vil stå for en sikker glatførebekæmpelse. Da det er svært at planlægge rationelt – og næsten umuligt at sikre, at den livsvigtige bekæmpelse af glatte veje bliver sat ind på det rigtige tidspunkt.
Derfor påtager Græsrødderne sig gerne dette arbejde.

Arbejdsområder
Græsrødderne står i dag for glatførebekæmpelsen i en lang række erhverv, kommuner, offentlige vejmyndigheder og hos ejendoms- og boligselskaber. For os er glatførebekæmpelse et kerneområde om vinteren – vi har derfor den fornødne ekspertise og kapacitet, både hvad angår mandskab og materiel, til at sætte ind med de rigtige midler, på det rigtige tidspunkt.
Kom vinteren i forkøbet og få en aftale omkring vintervedligeholdelse hos Græsrødderne, så arbejdet kan løses professionelt fra 1. dag.

Kontakt Søren Boisen på telefon 20 28 23 70 eller mail info@g-rod.dk

Græsrødderne ApS
Roskildevej 16, Jørlunde,
3650 Ølstykke

Læs mere på vores hjemmeside: www.g-rod.dk

Følg med på Facebook:

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed