Klik på knappen og vis på kort

Service Centret i Ølstykke er dit lokale Hella Service Partner-værksted. Har du brug for en pålidelig mekaniker, så er det stedet for dig.

På værkstedet kan du få repareret alle bilmærker til konkurrencedygtige priser og med garanti og stempel.

Et stærkt team!

Johnny & Jonathan

Det er Johnny du bliver mødt af, når du ringer eller tjekker din bil ind. Johnny Sørensen er indehaver af værkstedet, som han har drevet siden 1993. Johnny sørger for den gode dialog. Det handler om tillid, når man afleverer sin bil på værksted, og Johnny er eminent til at give en god og personlig service.

Jonathan Bailey er en knalddygtig mekaniker. Han har nærmest trådt sine barnesko på værkstedet. Er vild med biler og startede som arbejdsdreng, da han var 15 år. Han blev siden ansat som lærling og afsluttede sin uddannelse med topkarakterer. Jonathan holder sig skarp og elsker at lære nyt. Han er jævnligt på nye kurser og efteruddannelse. I øjeblikket handler det om el- og hybridbiler, som værkstedet inden længe også vil kunne servicere og reparere. Jonathan er partner i Service Centret, og det er ham, der med tiden skal overtage værkstedet.

Toby

Seneste skud på stammen er Toby, som er værkstedets dygtige lærling. Toby er også vild med biler og er sulten for at lære! Toby skifter mellem at være på værkstedet og skole.

Trekløveret supplerer hinanden rigtig godt – man kan endda gå så langt som, at kalde dem et dreamteam! 🙂

Kundernes anbefalinger

Johnny sætter en ære i tilfredse kunder. For ham er det vigtigt, at kunderne har en god oplevelse. Det handler om god service, høj kvalitet og troværdighed.

Læser man anbefalinger i lokale Facebook-grupper kan man bl.a. læse følgende beskrivelser som Service Centret:

“Professionel arbejde, god kundebetjening, kan varmt anbefale dette værksted”
“Johnny er altid behjælpelig til fair priser 😊”
“Her er faglig ekspertise gode rimelige priser service og sjæl”
“Super dygtige og ærlige”

Kvalitetsmaterialer

Hos Service Centret – Hella Service Partner bruges kun OE-godkendte reservedele, og du kan altid bede om et tilbud på eftersyn efter forskrifterne, så tryghed og den bedste pris følges ad.

Service med stempel

Hvis du gerne vil beholde din BMW, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Mazda eller noget helt sjette i mange år, bør du sørge for, at den får serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne. Så bliver alt undersøgt og repareret på autoværkstedet, som det skal, og du får det eftertragtede stempel i servicehæftet. Det giver en bedre brugtpris, når du skal sælge bilen.

Hvis der stadig er garanti på bilen, er det i øvrigt et krav for at bevare garantien, at du får udført service efter forskrifterne.

Service Centret er gearet til at reparere alverdens forskellige bilmodeller. De er altid ajour med de nyeste bildata, da de samarbejder med Bosch Auto-teknik, som er Danmarks førende virksomhed inden for biltekniske data.

Mange tror fejlagtigt, at det kun er autoriserede værksteder, der kan foretage eftersyn efter fabriksforskrifterne på din bil. Det kan frie værksteder også, så længe forskrifterne følges og der bruges reservedele af den kvalitet, bilfabrikken kræver.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: js@service-centret.dk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed
Pernille Bloch Madsen 2. november 2020 06:21
Hvor mange stjerner

Servicecentret har været min faste mekaniker i snart mange år.
Jeg har altid været tilfreds. Et højt serviceniveau og kommunikationen er god. Aldrig nogen ubehagelige overraskelser, da Johnny altid ringer, hvis der viser sig at være mere end først antaget.