Klik på knappen og vis på kort

HØJ Håndbold er en klub som rummer både bredde og elite og som vil skabe gode rammer for både træning, kamp og fællesskab.

I HØJ Håndbold tilbyder vi håndboldtræning for næsten alle aldre. Vi starter med de yngste på U4 og har ungdomshold helt til U19 på både pige- og drengesiden samt HØJ KIDZ for børn og unge med et udviklingshandicap. For senior har vi herrer, damer, oldgirls samt Håndboldfitness.

I HØJ Håndbold er alle der har lyst til at være en del af vores klub velkommen. Vi bestræbes os på, at give alle medlemmer den bedst mulige håndboldudvikling og vi forventer at du som spiller og leder i klubben møder positiv og frisk op til træning og kamp.

HØJ Håndbold blev stiftet i februar 1994. HØJ står for Håndboldfællesskabet Ølstykke-Jyllinge og omfatter Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening Håndboldafdelingen og Ølstykke Håndbold Forening.

Klubben er hjemmehørende i Roskilde og Egedal Kommuner. HØJ Håndbolds spilledragt er hvid trøje og sorte shorts.

I HØJ Håndbold er vi cirka 275 ungdomsspillere, 70 seniorspillere, 50 passive medlemmer og godt 60 trænere, ledere, udvalgsmedlemmer og andre frivillige.

Læs mere på hjemmesiden: https://hojhaandbold.dk/

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed