Klik på knappen og vis på kort

Adresse & Kontakt

Vores adresse

Egetoften 2, Slagslunde 3660 Stenløse

GPS

55.8020512, 12.2232634

Telefon
Email

-

Har du
• haft hjernerystelse og lider af eftervirkningerne?
• fået piskesmæld og stadig har det skidt?
• nakke og skulder-spændinger?
• angst eller kan bare ikke rigtig slappe af?
• stress eller udbrændthed?
• øget sensibilitet efter fysisk/psykisk traume?
• bækken- og lændesmerter?
• skævt bækken eller ikke lige lange ben?
• hovedpiner eller migræne?
• muskelspændinger?
• el lign.

– så kontakt eksamineret og RAB-godkendt Kranio-Sakral Terapeut Charlotte Fauth på 28187951 og hør nærmere om de behandlinger hun tilbyder, og om hvordan hun kan hjælpe dig.

Charlotte driver egen klinik i Slagslunde, hvor hun tilbyder Kranio Sakral Terapi og Bindevævsteknik til alle voksne, ældre og børn over 3 år i klinikken.

Herudover er Charlotte også uddannet Kranio Sakral Teapeut til Hest og Hund, og kører ud og behandler heste og hunde i stalden/hjemmet – læs mere om dette på hjemmesiden.

Hvordan foregår en behandling? Charlotte fortæller:
“Behandlingen foregår på en briks, hvor man primært ligger på ryggen. Mht. påklædning, foregår behandlingen påklædt, men det er bedst at man ikke har en højhalset bluse eller stive arbejdsbukser eller bælte på – så en T-shirt og almindelige bløde bukser eller strømpebukser vil være optimalt.

Selve behandlingen foregår med lette tryk på kranie og krop, og langt de fleste oplever en dyb form for afspænding under behandlingen – næsten som de sover – men er dog alligevel vågne og nærværende.  Ind imellem forklarer jeg lidt om hvad jeg gør og spørger lidt til hvordan det føles – hvis man får lyst til at spørge om noget, spørger man bare – men ellers er det bare en stund hvor man kan koble helt af og blive afspændt i ro og fred, og slappe af til den dejlige sagte afspændingsmusik der stille spiller i baggrunden.

Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af omstændighederne, men normalt anbefaler jeg min. 3 behandlinger med ca. 7-14 dages mellemrum, for at give kroppen mulighed for at korrigere og balancere sig. En behandling tager ca. 1 time, dog ca. 1 time og 15 min første gang”

Priser i klinikken:

Behandling af voksen, 1 time 15 min: 600 kr.
Behandlingspakke, voksen (betales ved 1.behandling)
3 behandlinger: 1600 kr.
5 behandlinger: 2700 kr.

Behandling af barn 0-12 år, 45 min: 400 kr.
Behandlingspakke, barn 0-12 år (betales ved 1.behandling)
3 behandlinger: 1000 kr.
5 behandlinger: 1700 kr.

RAB-godkendt behandling (Registreret Alternativ Behandler), hvilket evt. kan betyde at dit forsikringsselskab eller din Sundhedsforsikring måske dækker dine behandlinger – prøv at hør dem ad.

Du kan læse mere om hvad Kranio Sakral Terapi og Bindevævsteknik er og hvad der er positive erfaringer med at afhjælpe på Charlottes hjemmeside www.kst-fauth.dk eller besøge Charlotte på Facebook.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kranio-Sakral-Terapi-og-Bindev%C3%A6vsteknik/493341794028015
Hjemmeside: www.kst-fauth.dk

Kranio-Sakral Terapi v. Charlotte Fauth
Egetoften 2,
Slagslunde
3660 Stenløse

 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed