Klik på knappen og vis på kort

Linnemann Tele-Erhverv er specialister i sikring af din bil og professionelt autotilbehør. Virksomheden sælger og monterer blandt andet tyverialarmer, dashboard-kameraer, håndfri til mobil, mobilladere, mobilholdere, 230V-inverter, GPS-tracking, gule blink, autoradioer og navigationsanlæg.

Indehaver af Linnemann Tele-Erhverv, Peter Linnemann

Indehaver Peter Linnemann har særlig ekspertise i autotilbehør til erhvervsdrivende – som for eksempel håndværkere, der vil have sikret deres varevogn forsvarligt med en professionel tyverialarm og GPS-tracking.

GPS-tracking af personbiler, lastvogne, varevogne, leasingbiler, campingvogne og specialkøretøjer

Uanset om du er erhvervsdrivende med firmabil eller privatbilist, kan det være hensigtsmæssigt at få installeret en GPS-sporingsenhed i dit køretøj. På den måde kan du altid – via din smartphone – se, hvor bilen befinder sig.

Det kan være en stor hjælp for politiet og dig selv, hvis uheldet er ude, og bilen bliver stjålet. Linnemann Tele-Erhverv kan guide dig til den rette løsning.

Få monteret et dashboard-kamera (dash cam)

At få Linnemann Tele-Erhverv til at montere et dashboard-kamera i din bil kan være en rigtig klog investering. Et godt dash cam agerer som dit vidne i trafikken og kan give dig værdifuld dokumentation, hvis du bliver involveret i en ulykke eller en anden form for forsikringssag, der involverer dit køretøj.

For erhvervsbilister kan et dash cam desuden sikre mod skade eller tyveri af f.eks. værktøj eller gods. Dash cam-optagelserne dokumenterer samtidig din rute og kan også optage hændelser, der sker, når du ikke sidder i bilen (f.eks. under parkering på byggepladser eller lignende).

Er din bil tilstrækkeligt sikret mod tyveri?

Er din bil tilstrækkeligt sikret mod tyveri? Ellers bør du måske få Linnemann Tele-Erhverv til at give et bud på en bedre sikring af dit køretøj – for eksempel i form af en professionel tyverialarm eller et ekstra låsesæt til varevognen.

En intelligent tyverialarm kan dels skræmme biltyven væk ved at larme højt, og du kan også blive varslet på din smartphone, f.eks. når bilruden smadres, eller bildøren brydes op. Med en professionel tyverialarm installeret i dit køretøj, mindsker du risikoen for at få personbilen stjålet eller at få tømt varevognen for værdifuldt værktøj.

Taler du i telefon, mens du kører?

Det gør rigtig mange af os i dag i hvert fald. Særligt hvis man kører meget i bil, kan det være effektivt at bruge tiden på at få klaret opkaldene til kunder, kolleger eller familien eller vennerne. Men forhåbentlig sidder du ikke med telefonen i hånden, når du kører?

Det er vigtigt at have styr på det håndfri setup, så du ikke bryder loven, risikerer bøder og sætter andre trafikanters liv i fare. Desuden kan det være utrolig frustrerende at tale i mobil i bilen, hvis ikke lyden er god nok – både for dig og personen i den anden ende.

Linnemann Tele-Erhverv kan vejlede dig og montere det rette mobilsetup, der passer til dig og dine behov – f.eks. et håndfri-sæt inklusive mobillader og mobilholder.

Navigation, audio og strøm

Har du brug for et professionelt navigationsanlæg i bilen, så har Linnemann Tele-Erhverv stor erfaring i at sælge og montere det. Det samme gælder for lydanlæg (f.eks. Apple Carplay og Android Auto). Slip for dårlig lyd i ørerne, mens du sidder bag rattet.

Hvis du har brug for mere strøm i bilen end “cigartænderen” på 12V, så er det muligt at få monteret en 230V-inverter, så du altid har kraftig strøm lige ved hånden.

Linnemann Tele-Erhverv giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har behov for sikring af dit køretøj eller for andet professionelt autotilbehør.

Linnemann Tele-Erhverv
Måløv Byvej 229A
2760 Måløv

Mail: peter@lterhverv.dk
Telefon: 40 21 99 99

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed
Martin Hoffmann 30. april 2021 11:17
Hvor mange stjerner

Kan varmt anbefale Linnemann Tele-Erhverv – Peter er perfektionist, løsningsorienterede og har altid flere valg mulighed klar, når det bedste kun er godt nok og den hel rigtigt løsning til din bil skal findes.
Jeg har både fået lavet flere “håndfri” lader / Bluetooth installationer i biler over de sidste 20 år før det var i bilerne. Nu er det holder til opladning samt – GPS tracking system & Dashboard cam. PETER hjælpe med al opsætning i apps. Men det vigtigt for mig er at man ikke kan se han har været i bilen. Hans valg af produkt det er flot integreret i bilerne

Jens Jensen 30. april 2021 11:07
Hvor mange stjerner

Kan varmt anbefale, Super service