Adresse & Kontakt

Vores adresse

-

Telefon

-

Email

-

Web

-

Mødrehjælpen Egedal lokalforening er sat i verden for at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier i lokalområdet.

Oplevelser og udflugter

Det er ikke alle forældre, der har råd til at give deres børn oplevelser på lige fod med deres kammerater. Oplevelser og udflugter er for nogle børnefamilier svære at overkomme eller umulige at få plads til i budgettet.

I løbet af året inviterer vi børn og deres forældre fra Egedal til at deltage i forskellige aktiviteter og udflugter. Det kan være éndagsture til f.eks. forlystelsesparker eller en tur til skov eller strand.

Vores fokus er at give børn og forældre positive oplevelser og familieminder samt at styrke fællesskabet i familien og med de øvrige familier på turen. Det er gratis at deltage, og vi sørger for transport, forplejning og evt. éntre.

Ønsketræet

Ønsketræet er et samarbejde mellem Mødrehjælpen Egedal-Frederikssund lokalforening og Rotary i Egedal.

Er du enlig forsørger eller er I en familie, hvor det er svært at få enderne til at nå sammen økonomisk eller er overskuddet der ikke pga. for eksempel sygdom til at købe julegaver til børnene, så fortvivl ikke – du kan ansøge om julegavehjælp hos Mødrehjælpen Egedal-Frederikssund lokalforening.

Den rullende kagemand

Egedal lokalforening giver med ”Den Rullende Kagemand” mulighed for at søge økonomisk og praktisk hjælp til dit barn, hvis du af en eller anden grund ikke har overskud til at give dit barn en god fødselsdagsfest.

Startpakker

Er du i en økonomisk trængt situation og mangler tøj til dit barn i tiden lige efter fødslen, kan vi hjælpe med en startpakke, også kaldet babypakke.

Gør en forskel sammen med os

Alle i Mødrehjælpens lokalforeninger er frivillige, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab.

Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, står vi klar til at høre fra dig.

Læs mere på Mødrehjælpens hjemmeside:
https://moedrehjaelpen.dk/holdepunkt/lokalforeninger/sjaelland-og-oerne/lokalforening-egedal/

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed