Klik på knappen og vis på kort

Høj faglighed, personlig vejledning, altid den nyeste og mest interessante brillemode – og generelt kvalitet hele vejen rundt. Det er noget af det, der kendertegner brilleforretningen Nyt Syn – Egedal Optik. Butikken er beliggende i Egedal Centret og drives af de erfarne optikere Jakob Grabas og Karina Mikkelsen.

Når man skal have nye briller, solbriller eller kontaktlinser, kræver det god rådgivning. Ikke alene skal det synsmæssige selvfølgelig fungere optimalt, så man ser så godt som muligt, men det er også vigtigt at få et par briller, solbriller eller kontaktlinser, der passer til ens behov – og udseende.

Makkerparret Jakob og Karina hos Nyt Syn – Egedal Optik har specialiseret sig i personlig vejledning af valg af brillestel, så det passer til dit ansigt og understreger din personlighed. Og hvis du ikke kan beslutte dig på stedet, kan du endda få lov til at låne nogle stel med hjem, så du kan prøve dem derhjemme og måske høre kolleger og venner om deres holdning.

Nyt Syn – Egedal Optik sætter en ære i at levere godt håndværk til deres kunder. Det betyder blandt andet, at de selv sliber og monterer glassene i dit brillestel. Butikken har et tæt samarbejde med tyske ZEISS om både glas og instrumenter. Når du skal købe nye briller eller kontaktlinser hos Jakob og Karina, starter processen altid med en grundig synstest, hvor du får lavet et ”fingeraftryk” af dit syn. Med de informationer kan optikerne lave brilleglas med i.Scription fra ZEISS, der sikrer dig et endnu skarpere syn. Butikkens ZEISS-certificering er din garanti for høj faglighed – Jakob og Karina er uddannede og testede i brugen af den nyeste teknologi og viden inden for optik.

Optikerne hos Nyt Syn – Egedal Optik er også eksperter i kontaktlinser, hvis det er det, du har behov for. Lige som med brillerne, er alle linser af høj kvalitet, og Jakob og Karina kan hjælpe med at finde en model, der passer til dig.

Betal lidt af gangen
Hvis det passer til dit behov, kan du hos Nyt Syn – Egedal Optik købe de briller, du helst vil have, og fordele betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med butikkens rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Du skal ikke give noget i udbetaling – og der er heller ingen renter og gebyrer.

“Hos os er godt nok ikke godt nok”
I Nyt Syn – Egedal Optik er der ingen lette standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve i butikken også lidt længere tid end normalt. Du kan booke din uforpligtende synsprøve her og selv opleve forskellen.

Få mere info om butikken på hjemmesiden, på Facebook eller på Instagram.

Nyt Syn – Egedal Optik
Egedal Centret 1, Stenløse
Tlf.: 47173030
Mail: egedal@nytsyn.dk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
Hvor mange stjerner
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed
Pernille Bloch Madsen 19. januar 2022 04:48
Hvor mange stjerner

Det har været en ovenud god oplevelse, at være kunde i Egedal Optik. Både Veronika, Karina og Jakob er topprofessionelle og der er ingen tvivl om at de brænder for deres arbejde, hvilket skinner igennem. De har styr på deres fag.
Jeg følte mig set, og fik en god vejledning både i forhold til valg af den rigtige løsning af briller til mig, hjælp til stil, og også vejledning i brug af kontaktlinser.