Dyrk motion og fitness i det fri. Du finder gode motionsøer og aktivitetspladser flere steder i Egedal.

Vi har samlet information om dem her i guiden. Kender du til andre gode steder, så giv os endelig et tip.

Viser 6 af 6 Steder

Start Filtre
Antal
Sorter efter
Rækkefølge

I Byparken i Ølstykke finder du en motionsø til fitness i det fri. Her kan du træne med udsigt til de smukke grønne arealer i den friske luft. Slut din træning af med en løbetur på grusstierne i parken.

I Egedal By har Egedal Kommune opsat en motionsø. På med kondiskoene og træningstøjet for her er god mulighed for at være aktiv med vennerne eller familien. Her er mulighed for at lave øvelser for hele kroppen.  

Få sved på panden og brug dine muskler i det fri på motionsøen ved Smørum Idrætscenter. Mange forskellige maskiner til hele kroppen.  

Ved Multihytten i Stenløse Syd finder du et par motionsredskaber til armgang, balance og strækning. Løber du i det skønne område i Stenløse Syd, eller er du ude og gå powerwalk, så er det oplagt at lade turen gå forbi til et par udfordringer. …

Stuehøj Fitnesspark er et oplagt sted at lade turen forbi, når du skal ud og bruge nogle kræfter og forbrænde kalorier 🙂 Stedet er Grundejerforeningen Ørnebjergs fitnesspark og ligger ved Bøgevej i Ølstykke. Fitnessparken blev etableret i oktober…