20 år med Centerpølser og gode snakke!

20 år med Centerpølser og gode snakke!

Jeg besøger Egedal Centret på en helt almindelig onsdag eftermiddag i januar måned. Vejret er flot i dag – blå himmel. På min vej gennem centret skimter mit øje vognen der står på Søstertorvet – og i dag er den lidt ekstra tillokkende.

Skulle det være i dag jeg lige stikker hovedet hen til Lars og får mig en “fransk”. Ja, det bliver jeg vist nødt til. Der er kunder i biksen og stemningen er god.

Gode gamle dage

Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på min skoletid på Præstegårdsskolen, som Lærkeskolen hed i gamle dage. Jeg var godt nok betaget af Lars, da han gik i klassen over mig i folkeskolen. Han var en af skolens populære drenge! Var altid meget solbrændt om sommeren – og gik i ball-bluser og de rigtige Levi´s bukser.  Ret cool type, og rigtig god til fodbold. Senere blev han en af de “lokale helte” på Stenløse Boldklubs førstehold – pigerne var vilde med ham!
Han skraldgriner når jeg fortæller ham det! Han kan også huske de gode gamle dage, og det er sjovt at vi har mange fælles erindringer – om ungdomslivet i Stenløse – og også hyggelige historier fra byens gode butikker og de mange skønne steder i Stenløse.

Mere end hotdogs

Det er en af de ting jeg elsker ved pølsevognen på Søstertorvet. Der er altid plads til en god snak, når man stikker hovedet forbi, hvis du er i humør til det. Og hvis ikke, er det også helt i orden.

I dag kommer jeg også i snak med Nick. Jeg har aldrig mødt ham før, men han er en af de hyggelige typer at komme i snak med. Har masser af gode historier fra et spændende liv med både rejser til Thailand, spændende fortællinger om drift af lokale cityguides i Thailand fra internettets spæde start – og mange historier der giver anledning til gode grin undervejs.

Nick fortæller, at han jævnligt kommer forbi til en hotdog med det hele inkl. “åkander” (syltede agurker).
Han når også lige en “Rungsted”-bøfsandwich. Han har boet i Rungsted, og her var det hyggeligste sted hvor man fik bøfsandwich med ketchup, remulade og ristede løg og de famøse åkander på toppen. I Hørsholm var bøfsandwichen anderledes – den bestiller han også engang imellem. Og Lars kan selvfølgelig lave den helt som man ønsker den 🙂

20 år på Søstertorvet

Vi kommer til at tale om hvor længe Centerpølser har eksisteret. Det var oprindeligt Birthe, Lars´mor der startede op. Hun drev forretningen i 16 år – og for fire år siden overtog Lars forretningen.

Centerpølser er ikke bare stedet du spiser en hotdog, flæskestegssandwich eller hvad du lyster. Det er også her, der altid er plads til en god snak. Her er rigtig mange stamkunder, som kigger forbi til lidt at spise og en snak.

Lars fortæller, at ofte falder snakken på fodbold. Men Lars får også en rigtig god fornemmelse for hvad der rører sig i lokalsamfundet, og hvad der fylder i hverdagen. I øjeblikket er Stenløse Å en af de aktuelle emner, fortæller Lars.

Et kvarter blev til en time

Tiden flyver, når man har det godt. Mit kvarter til en hurtig fransk hotdog blev til noget nær en time.
I godt selskab med Lars og Nick.

Jeg suser videre og glæder mig over at vi har sådan en lille oase her midt i centret.
….og glemte jeg at sige at der selvfølgelig er Cocio på køl!

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Skenkelsø Sø

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Panoptikon i Smørum

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Myrestenen

Myrestenen

Vi har mange interessante steder, der er et besøg værd i Egedal. I Ganløse Egede finder du den kæmpestore sten ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…