Martin Nielsen fejrer 40 år i Fotohuset Click

Martin Nielsen fejrer 40 år i Fotohuset Click

Fotografiet af Martin Nielsen foran forretningen Fotohuset er taget i 1985. Han var netop blevet udnævnt som butikschef efter at have været ansat i et år i butikken.

Fredag den 3. maj 2024 kl. 14.30-19.00 inviterer han til 40 års jubilæum.

Martin Nielsens passion for fotografi begyndte allerede som dreng. Hans far interesserede sig for at tage billeder og det smittede.
Da Martin var 9 år flyttede familien til Grønland. I Jakobshavn, med udsigt over den betagende Diskobugt, oplevede Martin en spændende tid. Han kørte hundeslæde, fiskede og gik ikke helt så meget i skole som andre børn.

Efter 7 år i Grønland vendte familien tilbage til Danmark og flyttede til Frederikssund. Martin og hans far fortsatte deres fotografiske eventyr. De lavede deres eget mørkekammer i kælderen og nørdede med film, fremkaldelse og eksperimenter.

Under flyvningerne over Grønlands storslåede landskaber fik Martin en drøm om at blive pilot og da han skulle i erhvervspraktik i skolen var det hans største ønske. Men da det ikke lykkedes, blev det i stedet interessen for fotografi, som blev til en praktikplads hos Frederikssund Foto. Erhvervspraktikken blev vekslet til et job som lørdagshjælp og siden en læreplads.

Senere erhvervede Martin sig flycertifikat og kombinerede sin passion for fotografi med flyvning. Han har siden haft sin egen flyvemaskine og tager højkvalitets luftfotos for både kommuner og virksomheder den dag i dag.

Martin blev en uundværlig del af teamet i Frederikssund Foto, og da forretningen valgte at åbne butikken Fotohuset i det nye Stenløse Center, fulgte Martin med og var med fra starten.

Butikken gik strygende. Folk afleverede film til fremkaldelse, og køen strakte sig ud af butikken i weekenderne, når de kom for at hente deres minder. Året efter åbningen blev Martin udnævnt til butikschef og fik ansvaret for butikken.

Efter mange års dedikeret arbejde og kærlighed til fotografi fik Martin blod på tanden til at tage det næste skridt. Han købte og overtog butikken, og Fotohuset Click Stenløse blev hans hjertebarn. Martin fortsatte med at betjene kunder, dele sin viden og skabe minder for alle, der trådte ind i butikken.

Martin fortæller, at der er sket meget i branchen i løbet af de mange år. For Fotohuset Click har omdrejningspunktet i butikken altid været og er stadig FOTOGRAFIET. Her kan du få alt hvad der skal til for at producere billeder og butikken er leveringsdygtig i kameraer og fotoudstyr, kabler, printere, blækpatroner, billedrammer, albums og også reparation af telefoner, som jo efterhånden er blevet mange menneskers foretrukne kamera. “Hvorfor så ikke arbejde med udviklingen, i stedet for at kæmpe imod” smiler Martin.

Derfor kan du i butikken også let printe billeder direkte fra kameraet, ligesom der på hans hjemmeside er nemme løsninger for overførsel af billeder fra telefon og computer til bestilling af print.

Martin Nielsen og hans dedikerede personale har altid haft fingeren på pulsen og set sig selv som firstmovers på mange områder. De lå i 1980´erne og samlede danske tastaturer til computere i kælderen og var også nogle af de første til at forhandle computere og mobiltelefoner, indtil mobilselskaberne selv åbnede deres egne forretninger.

Martin har i årenes løb altid været god til at se muligheder og følge med udviklingen og har formået at indrette butikken og varesortimentet efter hvad kunderne forespørger. Et højt serviceniveau har også været afgørende for butikkens succes. Martin fortæller, at de lever efter devisen: “Er vi som personale i tvivl om noget er godt nok, så er det ikke godt nok – Vi skal levere det bedste hver gang!”

I anledning af jubilæet inviteres til reception i butikken fredag den 3. maj 2024 fra kl. 14.30 til kl. 19.

Martin glæder sig til at se en masse velkendte ansigter i butikken og byder på lidt godt til ganen.

2613 Farve Web

Martin Nielsen fra Fotohuset Click

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Baronen ved Buresø

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Den kromatiske passage - rød lyskunst i tunnel

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
1eb960ab 9860 4cfc 9b75 452cb9c9cf93

Flyvestation Værløse: Historie, natur og eventyr

Gå en tur ned af landingsbanen og mærk historiens vingesus. Flyvestation Værløse er et bemærkelsesværdigt sted, hvor historie og natur ...
Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Myrestenen

Myrestenen

Vi har mange interessante steder, der er et besøg værd i Egedal. I Ganløse Egede finder du den kæmpestore sten ...
Smørum Golfbane

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…