I sommeren 2013 fik jeg idéen til Vores Egedal. Min søn Frederik ville gerne starte til en sportsgren, men ville ikke gå til fodbold som sin storebror.

Jeg brugte en del tid på at gennemtrawle nettet for lokale klub-hjemmesider. Og jeg blev så glædeligt overrasket, for jo mere jeg kiggede, jo flere spændende muligheder fandt jeg! Og det budskab blev jeg nødt til at dele!

Derfor startede jeg en lille blog, hvor mine nærmeste venner fulgte med. Flere og flere begyndte at følge “EgedalForum”, som det dengang hed – og jeg blev bidt af at berette om alle de fantastiske ting og steder vi har lige her.

Jeg var ked af at der var så mange negative historier i medierne og på nettet og masser af brok – og jeg syntes at det påvirkede mit humør og mit syn på andre mennesker i en negativ retning, og det ville jeg gerne lave om på. Skrive historien lidt om – bygge videre på alle potentialerne. Det er stadig grundstenen på Vores Egedal: De positive historier! Ikke at jeg er hverken naiv eller blind – men jeg mener bare, at hvis vi sætter spot på de mange fantastiske initiativer og det der fungerer, så smitter det altså!

Jeg er absolut ikke kommet sovende til Vores Egedal – det har krævet meget både af mig, men også forståelse fra min familie og venner. Jeg har været så forelsket og dedikeret i mit projekt, at det nogle gange har taget overhånd på hjemmefronten, og min mands forståelse for at jeg arbejdede på alle tider af døgnet og at økonomien ikke fulgte med.

TAK fordi jeg hver eneste dag modtager masser af indhold og gode tips fra alle jer! Jeg elsker hele tiden at blive klogere på alt det vores “aktive myretue” Egedal rummer af liv og initiativer og hårdt arbejde for at styrke vores lokalområde.

Jeg elsker at være med til at samle viden – og skabe synergier på tværs af kommunen.
…..og skulle du sidde med samme ønske som jeg sad med for flere år siden: AT blive klogere på hvad man kan gå til i Egedal, så finder du alle de mange fantastiske klubber og foreninger, steder og gode lokale virksomheder på Vores Egedal – https://voresegedal.dk

– og der er altid plads til flere 🙂

(og min søn Frederik endte med at blive bidt af en gal badmintonketcher i Ølstykke Badminton Club – en klub der hver eneste uge skaber glæde og gode oplevelser i vores hverdag)

De bedste hilsner
Pernille Bloch Madsen
Stifter & Indehaver