Åbent hus-arrangement 14. september – Skal du og børnene have ny garderobe?

Åbent hus-arrangement 14. september – Skal du og børnene have ny garderobe?

 
 
 
 
 
 

Anne-Mette Thilker fra Prins & Prinsesseskabet er nu også blevet konsulent for tøjmærket KOOLS jeans&more, som både designer tøj til børn og kvinder. Hun holder åbent hus søndag d. 14. september 2014 kl. 12-15 på Tempovej 10 i Ballerup. 

Her har du mulighed for, i hyggeligt selskab med veninderne, venner, naboer eller kolleger, at shoppe det lækre tøj fra den nye kollektion. Der vil være forfriskninger – kaffe, koldt og snacks – og du får 5% rabat på dit KOOLS jeans&more tøjkøb ved at købe gennem konsulent.
Piger Drenge Kvinder
Har du lyst til en eftermiddag eller aften i hyggeligt selskab med veninder, venner, naboer, eller kollegaer og samtidig købe lækkert dansk designet kvalitets tøj til børn og voksne til overkommelige priser, kan du booke et homeshopping arrangement.
Lige nu kan du opleve jubilæumskollektionen AUTUMN/WINTER 2014. Som værtinde kan du opnå 20% og bonus på dine egne køb. Samtidig får dine gæster 5% rabat på deres køb og andre fordele. Alt du skal gøre som værtinde, er at invitere og skabe rammerne for et skønt arrangement – resten sørger Anne-Mette som konsulent for.
Anne-Mette kan også tilbyde at lægge lokaler til, så din opgave som værtinde udelukkende er at samle et antal gæster. Dette vil foregå i showroomet på Tempovej 10 i Ballerup, hvor hun også har Prinsesseskabet.dk
Kontakt Anne-Mette, så I kan aftale nærmere. Kollektionen er til rådighed til og med uge 42 – men enkelte størrelser bliver hurtigt udsolgt.
PS! Du kan også kontakte Anne-Mette, hvis du ‘bare’ vil shoppe. Så får du 5% på dine køb. Kollektionen kan ses på Tempovej 10 i Ballerup.
Prins & Prinsesseskabet
Anne-Mette Thilker
tlf.: 21440047
email: annemette@kools.dk
Læs også om Prins & Prinsesseskabet her: www.voresegedal.dk/prins-prinsesseskabet-en-webshop-med-showroom-med-festtoj-til-born-og-voksne/
INVITATION_VAERTINDE(1)
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…