Åbent hus hos Prins & Prinsesseskabet på søndag d. 5. oktober 2014.

Åbent hus hos Prins & Prinsesseskabet på søndag d. 5. oktober 2014.

 
 
 
 
 
 

Anne-Mette Thilker fra Prins & Prinsesseskabet holder ÅBENT HUS på søndag d. 5. oktober 2014 kl. 11-14 på Tempovej 10 i Ballerup.

Her kan du både prøve, se og købe kollektionen fra KOOLS jeans&more, og også det lækre festtøj, som Anne-Mette sælger i Prins & Prinsesseskabet både fra hendes webshop www.prinsesseskabet.dk og fra showroom i Ballerup.

Her kan du  i hyggeligt selskab med veninderne, venner, naboer eller kolleger shoppe det lækre tøj. Der vil være forfriskninger – kaffe, koldt og lidt snacks – og helt særligt ved dette arrangement er der tilbud på KOOLS jakker og gratis fragt og keyhanger ved bestilling af tøj fra KOOLS jeans&more, som desuden tilbyder muligheden for først at betale når der kommer børnepenge d. 20. oktober 2014. 

 
 
Piger Drenge Kvinder
 
Har du ikke mulighed for at deltage på søndag, men du har måske set dig varm på noget fra KOOLS-kollektionen, så er du velkommen til at kontakte Anne-Mette. Her kan du med fordel bestille tøjet gennem hende.
Prins & Prinsesseskabet
Anne-Mette Thilker
tlf.: 21440047
email: annemette@kools.dk
Læs også om Prins & Prinsesseskabet her: www.voresegedal.dk/prins-prinsesseskabet-en-webshop-med-showroom-med-festtoj-til-born-og-voksne/
INVITATION_VAERTINDE(1)
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…