Årets bedste tagmaler bor i Egedal

Torsdag aften var Cirkusbygningen fyldt til bristepunktet, da 1.100 festklædte mennesker var samlet for at kåre ÅRETS HÅNDVÆRKER i forskellige kategorier. Det blev en uforglemmelig aften for Egedal Tagservice ApS, der løb med prisen som Årets Tagmaler. Prisen uddeles på baggrund af kundernes anmeldelser af udført arbejde.

Emrah Karci og hans medarbejdere i Egedal Tagservice ApS har god grund til at være stolte og glade i disse dage. De modtog nemlig torsdag aften pokalen og den flotte pris som Årets Håndværker i kategorien Tagmaler. Prisen gives på baggrund af kundernes anmeldelser af udført arbejde.

Egedal Tagservice har formået at modtage rene 5-taller af 5 mulige på kundernes tilfredshedsbarometer. På det år firmaet har været tilknyttet Anmeld-haandvaerker.dk har de modtaget 48 anmeldelser – alle 5 stjerner!

For Emrah betyder prisen rigtig meget, idet det er kundernes oplevelser af firmaets arbejde. “Vi lægger stor vægt på at være ærlige og udføre et ordentligt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris, og jeg er glad for at det også er sådan vores kunder oplever os”.

Stort tillykke til Emrah og hans dygtige medarbejdere!

Emrah fik æren at holde takketale for 1.100 mennesker