Årets Egedal Musikfestival byder på stjernemusikere fra GNAGS

Årets Egedal Musikfestival byder på stjernemusikere fra GNAGS
Egedal Musikfestival i Egedal Centret

Foto fra tidligere Egedal Musikfestival

Egedal Musikfestival er en årligt tilbagevendende begivenhed. Et samarbejde mellem Egedal Centret og Egedal Musikskole. I år finder Egedal Musikfestival sted lørdag d. 15. juni 2019 kl. 10:40-14:00 i Egedal Centret.

Første gang festivalen blev afholdt var i 2012. Festivalen løber af stablen i juni hvert år og fungerer både som en koncertevent og som en god afslutning på sæsonen for musikskolens elever og lærere. Festivalen finder sted fra kl. 10.40-14.00, og der vil være musik fra tre scener i centret.

Samarbejde med synergi, som løfter kulturen
Musikskolen og Egedal Centret har igennem en årrække opbygget et solidt samarbejde. Der er megen synergi i dette samarbejde – som løfter kulturen. Egedal Centret arbejder mere og mere med koncerter og events for at give de handlende spændende oplevelser, der er lokalt forankrede, når man besøger Egedal Centret.

Lokale kræfter, både forretningsmæssigt og kulturelt
Sten Jensen siger:” Vi er meget lokalt orienterede og fokuserer på helhedsoplevelser fra – og i nærområdet. Egedal Centret satser generelt på lokale kræfter, både forretningsmæssigt og kulturelt. Derfor er det naturligt at præsentere nogle af musikskolens dygtige orkestre i løbet af året til f.eks. cafékoncerter og juletræstænding, ”Musik i Butik” og ”På Egne Ben”, og at indgå i dette samarbejde omkring festivalen med musikskolen”.

Mikkel Benn siger: ”For musikskolen betyder placeringen i centret et godt flow af mennesker og nysgerrige, som normalt ikke viser sig ved musikskolens mange koncerter rundt om i kommunen. Musikskolen bestræber sig på at møde alle borgere, og Egedal Centret er derfor et naturligt valg, og vi har et stort gensidigt udbytte af dette værdifulde samarbejde”.

Et overflødighedshorn af musikalske oplevelser på Egedal Musikfestival 2019:
I år vil festivalen starte kl. 10.40 med et stort pop-up ”Festivalkor” på Centertorvet ved Kvickly bestående af sangglade børn og voksne fra Egedal. Festivalkoret sætter fokus på det at synge sammen og det musikalske fællesskab på tværs af generationer. Jakob Høgsbro vil dirigere ”Festivalkoret”.

Alle er velkomne i Festivalkoret, og man behøver ikke være Pavarotti for at være med! Man skal bare møde op og synge med på ”Jutlandia” og et par andre sange, som Jakob Høgbro instruerer på stedet.

Jakob Høgsbro er kordirigent på topniveau og har de sidste tre år stået i spidsen for det store børneorkester i Maglehøjhallen på Musikkens Dag.

Koncert med stjernemusikere fra GNAGS
Derudover får festivalen besøg af to stjernemusikere fra GNAGS: Jens Jones og Mika Vandborg. De vil spille numre fra GNAGS med musikskolens Teaterkoncertband, som netop spillede musik fra GNAGS i årets teaterkoncert i april. Jens Jones og Mika Vandborg har begge spillet med GNAGS i mange år, og vil dele ud af deres erfaringer og anekdoter fra tiden i GNAGS. Denne koncert starter kl. 12:45 i ”Det Elektriske Telt” på Søløvetorvet.

Klassisk musik, sangskrivning, jazz og pop/rock
Musikalsk præsenterer musikskolen selv en bred vifte indslag både klassisk musik, sangskrivning, jazz og pop/rock. Musikskolen har også kulturskolefag, herunder billedkunst. Der vil være udstilling og workshop med elever og alle andre interesserede i Kvicklytorv-teltet. Der vil også være rig mulig for at møde og tage en snak med musikskolens lærere, ledelse og administration i løbet af dagen.

Der hele foregår fra tre scener:
Det Elektriske Telt (Søløvetorvet),
Kvickly Torv-teltet (på Centertorvet ved Kvickly)
& Det Akustiske Telt
(Søstertorvet).

Du kan opleve:
Festivalkoret, Egedal Showband, Kajsa & the Cookies, Teaterkoncertbandet med Gnags, Tina Dickow Jam, Popsica, Sinfonietta, EMUSO, Steelpans Special, Casper Fonberg, Fløjtespillerne, Attes Jazzhold, Klaver- og keyboardelever, Marimba-band, Musikprofilklassen, Guitar-/fløjte-band, Kassemestrene, Guitarensembler, Flamenco-duo, billedkunst-workshop, jamsession.

Årets musikalske gæster på Egedal Musikfestival byder på:

Festivalkor med Jakob Høgsbro
Jakob Høgsbro er dirigent, saxofonist og komponist, uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1997. Jakob er en meget efterspurgt inspirator og dirigent for vidt forskellige ensembler og kor: Fra store børneorkestre og kor med 250 medvirkende, over virksomheder som gennem musik styrker samarbejdet, til professionelle militærorkestre og elitekor. Som dirigent er han kendt for sit store nærvær og insisteren på at få musik ud af ethvert øjeblik og enhver situation. Som saxofonist er han kendt for sit lyriske og fabulerende spil bl.a. fra utallige koncerter over det meste af Europa. Som komponist er han kendt for sin store alsidighed med værker for klavertrio og børnekorshæfter, suiter for 500 musikere og f.eks. et helt nyt juleoratorium for kor, bigband og solist med uropførelse i december 2019.

Han står i spidsen for Egedal store Festivalkor på Centertorvet v. Kvickly kl. 10.40-11.00, hvor alle er velkomne til at komme og synge med.

Stjernemusikere fra GNAGS

JENS JONES (percussion) debuterede som professionel musiker som percussionist for Mek Pek og senere for sin søster Camille Jones. Blev i foråret 2000 hyret til Gnags’ sommertour som percussionist/trommeslager. Den tour blev starten på et musikerliv med mange sjove og lærerige oplevelser. Siden bredte musikkarrieren sig ud i flere retninger. Har spillet i flere år med Nik & Jay, som kapelmester ud over rollen som percussionist i bandet, og har desuden spillet med kunstnere som Poul Krebs, Lis Sørensen, Node, Aura og Ida Corr. Senest har jeg spillet med og været kapelmester for Stine Bramsen.  Ud over erfaringen som livemusiker, har Jens Jones også spillet musik til teaterforestillinger og arbejdet på TV-produktioner som ”Breinholt og Venner”, ”Det Sene Show med Fuhlendorf” og ”Året der gik” på DR.

MIKA VANDBORG(guitar) blev ringet op i efteråret 1999 og spurgt om han kunne komme i studiet med Gnags og indspille deres nye album ”Ridser, Revner og Buler”. Pladesessionen gik godt, og der var pludselig også en sommertour det efterfølgende år. Det var en kæmpe oplevelse for Mika at komme ud at spille på de største scener i Danmark med et et band, han havde været fan af fra barnsben. Over de følgende 10 år blev det til en del plader og turnéer. Sideløbende har han udgivet flere soloplader og har nu bandet Electric Guitars sammen med Søren Andersen. Mika indspiller og turnerer for tiden med Love Shop, Claus Hempler og kommer rundt og spille i hele verden med Ida Nielsen (Ex. Prince bassisten).

Koncerten med GNAGS/Teaterbandet starter kl. 12:45 i det elektriske telt på Søløvetorvet.

 

**Program for Egedal Musikfestival 2019**

Centertorvet
10:40-11.00 EGEDAL FESTIVALKOR
11:00-11:15 Egedal Showband
11:15-11:35 Marimba-band
11:40-12:00 Fløjtespillerne
12:05-12:25 ZigZag & The Rockets
12:30-12:45 Casper Fonberg
12:45-14:00 Billedkunstworkshop

Det Elektriske Telt (Søløvetorvet)
11:00-11:20 Kajsa & the Cookies
11:30-11:50 Tina Dickow Jam
12:00-12:20 Popsica
12:45-13:30 GNAGS m. Teaterbandet
13:35-14:00 Jamsession

Det Akustiske Telt (Søstertorvet)
11:00-11:05 Anders Monrad Keyboardband
11:15-11:35 Attes jazzhold + klaver
11:45-12:05 Slagslunde 3.S
12:10-12:30 Kassemestrene
12:30-12:50 Steelpans Special
13:00-13:20 Guitarensembler
13:30-14:00 EMUSO

Egedal Musikfestival 2019

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…