Årets Stafet for Livet Egedal har ekstra fokus på børneunderholdning

Årets Stafet for Livet Egedal har ekstra fokus på børneunderholdning

Når Stafet for Livet Egedal løber af stablen ved Smørum Kulturhus den 15.+16. Juni, vil det være med ekstra meget underholdning for de yngste deltagere og gæster.

Selv om det er et døgn med fokus på livet med kræft, så er det også et døgn, hvor vi skal fejre livet og tænde håb for dem, som kæmper, derfor vil vi gerne gøre noget ekstra.

Bamse Sygehus

Et af de nye tiltag i år, vil være et Bamse Sygehus, hvor børn kan komme med eller uden deres egne bamser og få sat plaster på, lagt bandage eller pleje dem på andre måder. Nina Gadgaard, som er en af de frivillige til styregruppen for stafetten i Egedal, har taget initiativet til dette og hun håber på, at rigtig mange børn vil kigge forbi.

Nina har på forhånd spurgt ud i sit netværk, om der ikke var nogen, der ville donere bamser til hendes projekt – og hun har fået så mange bamser, at de næsten ikke kan være i hendes hjem. Nogle er kommet med hele sække af børnenes aflagte bamser og i andre tilfælde er det et nabobarn, der er kommet forbi Nina’s dør med en bamse, som Nina godt måtte få.

Star Wars Troopers og Børneløb

Ud over Bamse Sygehuset, vil der også være ansigtsmaling, tegne konkurrence, og så kommer Egedals maskotter Ege og Marie Marolle og varmer op før børneløbet. Hvor hovedstafetten varer 24 timer, varer børneløbet 24 minutter, hvor børnene løber rundt på deres egen lille bane. Og hvis det bliver ligeså varmt som sidste år, kan vi godt love, at det bliver et børneløb med vandsprøjt!

Og et andet nyt tiltag bliver besøg af Troopers for Charity, som kommer med en masse af de kendte Star Wars karakterer og hilser på børnene.

Så der er rig mulighed for fantastisk underholdning til alle aldre.

Har du tilmeldt dig og familien til årets Stafet for Livet?
Meld jer eller læs mere på www.stafetforlivet.dk/egedal