Ældre Sagens IT-café i Ledøje Smørum er i gang igen

Ældre Sagens IT-café i Ledøje Smørum er i gang igen

Efter at have ligget stille et halvt år pga. af Corona-situationen har Ældre Sagen i Ledøje-Smørum opstartet sine IT-aktiviteter igen. Cafeen har allerede de første torsdage været godt besøgt, så der ser ud til at være behov for Ældre Sagens arbejde med IT.

Der er stor efterspørgsel på at komme i IT-Cafeen, for under coronapadamien, skal vi bruge mere digital udstyr, holde digitale møder, lave hjemmearbejde, tale med familien over Skype, WhatsApp etc., så ”isenkrammet” skal være up to date. Det hjælper IT-cafeen med.

IT-cafeen har lavet et regelsæt, der sikrer at Covid19 reglerne overholdes, og dette indebærer, at der laves ekstra rengøring, og at IT-vejlederne anvender visir, handsker, sprit etc. Der er blevet ændret på bordopstillingen så denne sikrer en større og mere sikker afstand mellem borgerne.

Borgeren skal i øjeblikket bære mundbind, da vi er på biblioteket, og der her er krav om mundbind. Der vil kunne blive hjulpet 3-4 borgere ad gangen og der er også plads til yderligere i vores venteområde. Der vil ikke længere blive serveret småkager og kaffe, da det kun i begrænset omfang er tilladt under Covid 19 reglerne.

Borgerne skal huske at holde afstand især til andre borgere, især borgere der ikke bærer mundbind.

Med disse foranstaltninger forventer Ælder Sagen i Ledøje-Smørum atter at kunne hjælpe borgerne med deres IT-problemer mm. på sikker vis.

Hvis der er nogen spørgsmål, kan de rettes til Per Krag, mail per.krag@get2net.dk eller mobil 20853818.

Hjemmebesøg er desværre ikke startet op endnu.

Borgere, der har svage symptomer, må ikke komme i IT-caféen, og dette gælder også borgere hvis nærmeste selv har svage symptomer.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…