Afsnit I: Innovationsfestival kommer til Egedal d. 11.-14. november 2015

Afsnit I: Innovationsfestival kommer til Egedal d. 11.-14. november 2015

Til november er Egedal Kommune vært for en global innovationsfestival med titlen Rethink Living. Festivalen “Afsnit I” afholdes d. 11. – 14. november 2015 i Stenløse Kulturhus.
Mandag d. 16. februar 2015 blev den globale innovationsfestival “Afsnit I” præsenteret på Egedal Rådhus. Der var lounge-musik, taler, wastefood og udstilling af det innovative solcellesystem Smartflower.

IMG_4262a

Pernille Bloch Madsen fra Egedal Forum, festivalleder Jan Samuelsen fra Indgreb, borgmester Willy Eliasen, sidste års vinder Line Line Diemer fra Better Off og Niels Agger-Nielsen fra Vida ved præsentationen af innovationsfestivalen Afsnit I. Foto: Finn Jørgensen, Egedal Kommune.


Hvad er Afsnit I?
Afsnit I er innovation, viden og kunst.
Afsnit I er en international konkurrence for iværksættere, en innovationscamp for unge, unikke kunstprojekter, konferencer og workshops.
Afsnit I’s omdrejningspunkt er innovationskonkurrencen om 100.000 kr. til realisering af den bedste idé. Deltagerne i konkurrencen er iværksætterne, kunstnere, designere, projektmagere, idefolk, studerende og etablerede småvirksomheder. Alle med ideer der endnu ikke er udført eller implementerede. Folk med visionerne og bud på hvordan visioner omsættes til handling.
De fire dages festival får et tætpakket program der vil cirkle omkring årets tema Rethink Living.
Der vil være debatter, konferencer, dans, talks, koncerter, installationer, udstillinger, workshops, konkurrencer, pop up restauranter og meget mere.
En central del af festivalprogrammet består i hovedkonkurrencens deltageres møde med publikum. Konkurrencedeltagerne præsenterer deres idé gennem et mindre arrangement; en debat, en opvisning, udstillinger eller andet som formidler deres idé bedst.
afsniti
International konkurrence om 100.000 kr.
Afsnit I’ omdrejningspunkt er hovedkonkurrencen om 100.000 kr. til realisering af den bedste idé. Målgruppen for konkurrencen er pionererne og iværksættere indenfor fagområder relateret til årets kategorier, dem med visionerne og bud på hvordan de bliver til konkret handling.
Konkurrencen er åben for alle med pionerånd og en god idé, både danske og udenlandske projektforslag kan ansøge. Hovedpræmien på 100.000 kr. går til det projekt, der ifølge den internationale jury, lever bedst op til tre kriterier:

  •  Ideen skal have potentiale til at gøre verden et bedre sted
  •  Ideen skal være ny og må ikke allerede være i produktion eller en kendt social praksis
  •  Ideen skal være realistisk og realiserbar
  • Ideen skal relatere sig til konkurrencens temaer

Konkurrencedeltagerne udvælges af juryen via et open call.
Der udvælges 15 – 25 konkurrenceprojekter. Projekterne flytter ind på festivalen i 4 dage. I løbet af festivalen tilbydes de målrettet coaching, sparring og inspiration samt netværksmøder.
Konkurrencedeltagerne tildeles hvert et projektrum eller en location, hvor de udvikler og opbygger en fysisk præsentation – en udstilling – af deres ide for jury og publikum. Udover udstillingen udvikler hver konkurrencedeltager et programpunkt til festivalen, som sætter fokus på projektets vision, baggrund og formål.
Afsnit I ønsker at konkurrencedeltagerne forlader festivalen med et stærkere projekt, større gå-på-mod, større faglig indsigt og bedre netværk. Afsnit I ønsker, at publikum og fagfolk har fået en oplevelse af nye ideer, inspiration og potentielle nye samarbejdspartnere.
Programmet offentliggøres til efteråret 2015.
Her på EgedalForum glæder vi os til at følge Afsnit I.
Du kan læse meget mere om Afsnit I: afsniti.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…