Aftenskole: Kom på en spændende gastronomisk rejse til det klassiske indiske køkken.

Der er mange spændende muligheder for at blive udvide sin horisont i Egedal. LOF Egedal tilbyder i denne sæson et spændende indisk vegetarisk gastronomikursus. Kurset starter d. 26. oktober 2017.

Kom på en spændende gastronomisk rejse til det klassiske indiske køkken. Stift bekendskab med bl.a. koriander, gurkemeje, kardemomme, kanel, spidskommen, chili, garam masala og lær at lave forskellige masalaer. 

En stor del af Indiens befolkning er vegetarer og intet indisk måltid er uden linser eller grøntsager. Nu har du muligheden for sammen med Khan at dykke ned i spændende indiske vegetarretter.

Hver gang frembringer vi en autentisk indisk vegetarmiddag med linser, grøntsager, ris eller brød, som vi selvfølgelig selv bager. Med Indisk Gastronomi lærer du også at minimere madspild.

Underviser kok Abdul Jabbar Khan har sit eget madfirma www.indiskgastronomi.dk. Han er uddannet kok hos Nizamen (prinsen) af Hyderabad i Indien og har siden været kok på flere indiske ambassader, bl.a. i København. For ham er indisk mad en passion.

Råvarer er incl. i kursusafgiften.

Husk at medbringe en skarp kniv, forklæde og viskestykke samt fryseposer til evt. rester.

Find flere oplysninger og tilmelding her på LOF Egedals hjemmeside: https://egedal.lof.dk/kurser/dofoholdvisning?kategori=madlavning&hold=774