Andreas går til bueskydning.

Andreas går til bueskydning.

Af Rebecca Beatrix Alwert Kozma

Egedal Forum vil gerne fortælle om hvad man som barn og ung i kommunen bruger sin fritid på. Denne gang har vi talt med Andreas, som går i 4. klasse på Maglehøjskolen.

Andreas Nikolaj Christensen går i 4. klasse på Maglehøjskolen. For et år siden startede han til bueskydning i klubben IF 1864 Frederikssund. Her kommer han 2 gange om ugen, mandag og onsdag. Andreas har gået til bueskydning i knap et år.
Inden han startede gik han til svømning, men efter en periode fik han lyst til at prøve noget nyt. Han så bueskydning i fjernsynet, og syntes at det var spændende, men også lidt farligt. Efter han havde set det i tv’et flere gange havde han samlet mod til selv at starte i Frederikssund.
Det var en kæmpe succes og i dag kan Andreas på 11 år, stolt fortælle at han er blevet kåret som Danmarksmester. Dette havde han slet ikke selv forventet. Der er også et rigtig godt kammeratskab i klubben, og der er mange børn der går til bueskydning i klubben.  Børnene inddeles i aldersgrupper.
bueskydning-andreas-alene
Det han kan lide ved bueskydning er, at han skal koncentrere sig, og have kontrol over pilen. Der kan komme flere stævner, når man starter til en sport, og Andreas deltager også i stævner. Han husker særlig et stævne, hvor han skulle skyde efter nogle skumgummidyr for første gang. ”Det var en rigtig sjov dag” siger Andreas med et smil på læben.
Andreas træner hver mandag og onsdag.
Om vinteren trænes der indendørs, og om sommeren kommer man ud i naturen og skyder på banerne på Strandvangen 13.
For at kunne skyde med bue og pil, skal man være fyldt 6 år.

IF 1864 Frederikssund klubben:

Hvis du også vil prøve at starte til bueskydning og komme ud i naturen, kan du læse meget mere på hjemmesiden;
www.frederikssund-bueskydning.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…