Bedre rammer for kultur og fritidsaktiviteter i Egedal på vej

Bedre rammer for kultur og fritidsaktiviteter i Egedal på vej

På onsdag drøfter Byrådet en udviklingsplan for kultur- og fritidsfaciliteter i Egedal Kommune.

I fremtidens foreningslandskab skal der være faciliteter, fællesskaber og aktiviteter i mangfoldige magneter, levende lokalområder, og i naturen. Alt sammen til gavn for de mange forskellige foreninger og for kulturlivet i kommunen.

Udviklingsplanen er blevet til sammen med Egedal Kommunes kultur-og fritidsforeninger, interesserede borgere og kommunale brugere af faciliteterne. Arbejdet med planen startede i april 2019, hvor Kultur- og Erhvervsudvalget besluttede at der skulle udarbejdes en samlet plan for området. Alle foreninger og øvrige aktører på kultur- og fritidsområdet har haft mulighed for at bidrage undervejs i processen – og det er derfor en godt og bredt funderet plan, som byrådet nu skal behandle.

Naturen og multihuse som fokus for kultur- og fritidsaktiviteter
I Udviklingsplanen taler man både om indendørs- og udendørsanlæg, og om steder hvor man kan mødes om kultur og være aktiv.

Flere midler til foreningslivet
Når Byrådet har godkendt udviklingsplanen, skal der sættes gang i at forbedre faciliteterne for mange af kommunens foreninger.
Der er afsat knap 8 mio. kr. til opgradering af Stenløs kulturhus og mindre forbedringer i Veksø og Ganløse. Udviklingen af de mangfoldige magneter starter i Ølstykke, hvor arbejdet med opførelse af en ny hal i Ølstykke allerede er sat i gang.

Fitness i det fri i Byparken i Ølstykke

Der afsættes også 1,2 mio. kr. til etablering af en udendørs forhindringsbane, og til et nyt naturcenter. I Stenløse er man også allerede i gang med at opgradere stadionanlægget med en samlet bevilling på 6,5 mio.kr fordelt over 2020 og 2021. Endelig er den nye kunstgræsbane med nyt lysanlæg i Smørum taget i brug.


Pressemeddelelse fra Egedal Kommune

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…