Søg
Home Begivenheder Børneteater: Julefis med Trille og Tralle på Biblioteket i Stenløse Kulturhus

Børneteater: Julefis med Trille og Tralle på Biblioteket i Stenløse Kulturhus

I samarbejde med Egedal Kommune Kultur og Fritid præsenterer Egedal Bibliotekerne juleteater til nisseglade børn fra 4 år på biblioteket i Stenløse Kulturhus.

Lørdag, 28. november 2020, kl. 11.00 – kl. 11.40

De to skovnisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ.  De kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.  Men de har ikke været helt artig og nu har de drillet skovens dyr så meget, at rævemor tager deres nissetøj. For at få tøjet tilbage beslutter de to sig for at skabe julestemning i skoven.
Men det viser sig, at Trille og Tralle er nogle meget distræte drillenisser, der gerne vil overgå hinanden hele tiden. De bliver hurtigt mere optaget af at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans – end den egentlige opgave: at lave julestemning.

En sjov og musikalsk fortælling for hele familien fra 4 år med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de to skøre nisser.  En rigtig opvarmer til julen.

Det varer ca. 40 minutter.

Arrangementet er en del af Jul i Egedal.

Både børn og voknse skal have billetter. Pga. Corona situationer opfordrer vi til, at der kun følger én voksen med per barn/søskendeflok.

Børneteater og COVID-19:

Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinje, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.

Bestil GRATIS billetter her:
https://www.place2book.com/sw2/sales/r3rsnxe2y7

Dato

28. nov 2020
Expired!

Tidspunkt

11:00 - 11:40

Pris

Gratis - Billet bestilles online

Sted

Stenløse
Kategorier

Arrangør

Egedal Bibliotekerne
Hjemmeside
http://egedalbibliotekerne.dk