Home Begivenheder Casper Fonberg optræder “På egne ben” i Egedal Centret

Casper Fonberg optræder “På egne ben” i Egedal Centret

Lørdag d. 7. september kan du glæde dig til en god musikalsk oplevelse af Egedal Musikskoles unge talenter, når sceneteltet på Søstertorvet skaber rammerne for næste udgave af “På Egne Ben”.

Her kan du opleve Casper Fonberg fra Ølstykke optræde med hans helt egne numre.

Casper Fonberg

Casper var siden helt lille ualmindeligt meget optaget af sang og musik og han vidste at hans drøm var at optræde og underholde. Det kom til udtryk til fødselsdage og andre sociale sammenkomster, hvor Casper altid var på pletten.

Gennem årene blev musikken skubbet i baggrunden og fokusset lå på at komme igennem teenage-livet. Men en sommercamp i 2011 ændrede alt og Casper blev med ét trukket tilbage i musikkens ånd og overbevist om at det var dét han ville bruge sit liv på.

En lille optræden på værelset for nogle nye venner gav Casper blod på tanden og han begyndte at modtage sangundervisning, samt intensivere sin sangskrivning.

Med tiden begyndte sangene at blive bedre og Casper begyndte at udforske de mørkere sider af sit liv. Egoisme, begær og misundelse begyndte at fylde i sangene, men i takt med at Casper blev ældre og lærte sig selv at kende og accepterede livets facetter, begyndte Caspers sange at rette sig mod mere sobre emner.

Sangene var både drevet af livets glæder men også hverdagens svig og smerte, dog med en større forståelse for hvordan smerten var blevet til.

I 2018 besluttede Casper Fonberg sig for at udgive musik på egen hånd. Dette resulterede i hans debut single ”Lost in the Seven Seas” der udkom 14. december 2018. Debuten inkluderede temaer som hjertesorger, selvfortvivlelse og samfundets krav til individet og den blev modtaget med stor støtte og formåede at ryge direkte ind på den danske iTunes ’Top Songs’ liste, hvor den peakede på 8. pladsen, foran Mariah Carey.

Siden har Casper Fonberg udgivet sin debut EP ”Better This Way” d. 8. februar 2019 og en sommer single ”Skinny Jeans” i juli 2019. EP’en har i skrivende stund, sneget sig op over 37.000 streams på Spotify alene, hvor ”LITSS” og ”It’s Like” står for henholdsvis 12.500 og 19.900 af dem.

Lidt om konceptet

“På Egne Ben” er et nyt koncept, hvor de unge mennesker får lov at stå på helt egne ben, hvilket betyder, at de selv står for at planlægge og afvikle arrangementet uden deres lærer.

De besøgende i Egedal Centret vil kunne høre tre små koncerter á 15-20 minutters varighed: Kl. 11:30 – 12:00 og 12:30.

Besøg Egedal Centret og gør dine indkøb lokalt, mens du kan opleve og støtte op om Egedals musikalske og modige unge! 

Dato

07. sep 2019

Tidspunkt

11:30 - 13:00
QR Code