Søg
Home Begivenheder DIGITALT borgermøde: Hvad skal der ske på Søagerskolegrunden?

DIGITALT borgermøde: Hvad skal der ske på Søagerskolegrunden?

Et nyt skønt og bæredygtigt boligområde er på vej i Smørum. På det digital borgermøde kan du høre mere om, hvad der skal ske på Søagerskole-grunden.

Torsdag d. 24. september kl. 19.30-20:30.

Søagerskolen i Smørum er nu lukket og skoleaktiviteterne flyttet. Ejendomsudviklingsselskabet ”Generous development” har vundet opgaven med, at udarbejde en udviklingsplan og lokalplan for grunden. Planerne skal udarbejdes i løbet af 2020 og 2021 og byggeretten til grunden skal herefter i udbud.

Nu afholdes det første borgermøde om udviklingen af Søagerskolegrunden, hvor Egedal Kommune giver stafetten videre til ejendomsudviklingsselskabet ”Generous development”.

Til det digitale møde vil du møde borgmester Karsten Søndergaard og Planudvalgsformand Ib Sørensen, som vil fortælle om baggrund og processen for byudviklingen på matriklen.
Du vil også møde ”Generous development” med deres team af arkitekter, ingeniører, udviklere og antropologer, som det næste års tid skal arbejde med udviklingen af området.
Til mødet får du mulighed for at stille spørgsmål til processen via en ”chat”.

Mere borgerinddragelse på vej

Udviklingsplanen for Søagerskolens område skal sætte de overordnede rammer for den fremtidig benyttelse af området og danner grundlaget for det videre lokalplanarbejde. Udviklingsplanen udarbejdes med respekt for og i samarbejde med de omkringliggende områder og borgerne. Udviklingsteamets opgave er således, at skabe en fremsynet og realiserbar udviklingsplan, der viser, hvordan de overordnede rammer og vision for området kan indfries. Udviklingsplanen består af fire dele: En strategi, en fysisk plan, en økonomisk plan og en tids- og etapeplan.

Borgerne har mulighed for at påvirke arbejdet med udviklingsplanen og lokalplanen igennem hele processen, og der vil bl.a. blive afholdt 3 borgermøder og en række arrangementer som løbende vil blive annonceret på kommunens hjemmeside.

Åben-skole- 27. september

Hvis du efter det digitale møde har lyst til at møde Generous developments udviklings team og høre mere, kan du også deltage i et ”Åbent Skole-arrangement” på Søagerskolen søndag den 27. 9. i tidsrummet kl. 10-13. Dette møde afholdes af ” ”Generous development”. Generous developments og udviklingsteamet vil i løbet af 2020 og 2021 afholde en række arrangementer og borgermøder. Information om disse vil løbende fremgå af kommunens hjemmeside og via hjemmesiden  https://soeagerhusene.dk/

Grundet Corona-restriktioner er det nødvendigt at booke adgangsbillet.

Adgang til digitalt borgermøde den 24. september:
Book en gratis billet her.

Adgang til ”Åbent Skole-arrangement” den 27. september:
Book en gratis billet her:

Til orientering vil Søagerskolens bygninger under udviklingsarbejdet fortsat blive brugt af Smørums hjemmepleje, der midlertidigt har til huse her, samt af de foreninger der fortsat har aktiviteter i gymnastiksalen. .

Dato

24. sep 2020
Expired!

Tidspunkt

19:30 - 20:30