Et sted kun for mænd: Mænds Mødesteder

“Mænds Mødesteder” finder du overalt i Danmark. I Egedal Kommune har kommunen fornylig stillet både værksted og hyggelokale til rådighed for den dame-fri klub.

I snart to år har mænd i Egedal mødtes på kryds og tværs for at lave noget sammen med andre mænd, og bruge deres kompetencer – faglige såvel som personlige.

Plads til nye ideer og aktiviteter
Mande-klubben er drevet og formet af de mænd, der kommer og bruger stedet. Så går du og brænder for en aktivitet, som du gerne vil have flere med på, så skal du ikke holde dig tilbage. Kom og fortæl om din idé – måske er de andre mænd med på den.

Åbent hver onsdag 
Hver onsdag kl. 13-16 mødes vi på Hindbærvangen 224 i Smørum – lige til venstre for Ung Egedals  hovedbygning. Her er både værksted og det vi kalder snakkerummet.

Her kan man arbejde med træ og metal, lave småreparationer, snakke om løst og fast – ja om alt fra politik til pension. Hvad betyder det egentlig for os mænd at være pensionister?

Du er mere end velkommen til at være med.

Vil du vide mere om MændsMødesteder i Egedal, kan du kontakte Bent Njor på maendsmoedesteder@gmail.com eller på 47382211.

Følg Mænds Mødesteder på Facebook: https://www.facebook.com/maendsmoedestederegedal/

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

20. nov 2019

Tidspunkt

13:00 - 16:00

Sted

Smørum
Mænds Mødesteder - Egedal

Arrangør

Mænds Mødesteder - Egedal

Næste begivenhed

QR Code