Søg
Home Begivenheder Foredrag med TV-vært og tidl. politiassistent Kristian Bech: “Som sunket i jorden”

Foredrag med TV-vært og tidl. politiassistent Kristian Bech: “Som sunket i jorden”

LOF Egedal står bag det spændende foredrag med TV-vært og tidl. Politiassistent Kristian Bech, som giver tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om sit politi- og TV-arbejde – den 29. oktober kl. 19 i Byrådssalen på Egedal Rådhus. 

Kristian fortæller hvordan han lærte at styre sin indre ”pivskid”, når nervøsiteten for fejl meldte sig på banen. Et åbent og ærligt foredrag om sin tid i politiet, om de mange udfordringer og sammenhold, underretninger og tvivl, som både fulgte ham i politiet og også på TV skærmen.

Vær med til et underholdende foredrag, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv og gå efter sine drømme.

Vi kender Kristian Bech fra TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række programmer, herunder ”Station 2”, ”Tæt på” og ”Som sunket i jorden”. Kristian er udover rollen som TV-vært også tidligere politiassistent og var alt – fra gadebetjent til efterforsker samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder. I sine programmer trækker Kristian ofte på sin baggrund fra politiet, ligesom han giver et ærligt og personligt billede af det miljø, han færdes i.

Kristian Bech har endvidere været vært på kanal 5 programmet “Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor han rejste verden rundt i jagt på eftersøgte kriminelle.

Kristian Bech har udgivet bogen “Kristian Bech – På patrulje”, hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde. Endelig beretter Kristian Bech om årsagen til, at hans foretrukne opgave i politiet var noget så ubehageligt som at underrette familier om dødsfald.

Billetpris: 125,-
Billetter bestilles via link: https://lof.dk/egedal/foredrag/som-sunket-i-jorden-v-kristian-bech/id/1181

Dato

29. okt 2020
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Mere information

Link til billetbestilling

Arrangør

LOF Egedal
Kontakt
egedal@lof.dk
Hjemmeside
https://lof.dk/egedal
Link til billetbestilling