Home Begivenheder Aflyst – Forsvundne arvinger

Aflyst – Forsvundne arvinger

Kom med til et spændende foredrag af arkivar ved Rigsarkivet, Adam Jon Kronegh, kendt fra TV, som vil fortælle om sit arbejde med DR-udsendelsen, og hvordan han finder ukendte arvinger samt andre spændende historier, han er stødt på, gennem sit arbejde ved Rigsarkivet. 

Foredraget finder sted den 17. marts 2020 kl. 19.30 på Egedal Rådhus.

Adam  tager tilhørerne med på job: Fra de støvede, velkendte gange i Rigsarkivet til pludselig at blive hvirvlet ind i en stor TV-produktion. Han lever af at finde historier om helt almindelige og absolut usædvanlige mennesker og om deres skæbner – små og store stykker danmarkshistorie.

Vær beredt på et foredrag, fortalt af en mand, der både bliver venner med de døde og nægter at give op i sin søgen efter forsvundne arvinger

TV-serien viser bl.a., hvad der sker, når en bobestyrer beder Rigsarkivet om hjælp til at finde arvinger til en afdød person. Hvert program viser opklaringen af en konkret sag og samtidigt kan seerne få et indblik i interessante dele af Danmarks historie, historier om høj og lav, hverdagsliv m.m.

Foredraget arrangeres af Egedal Arkiver og Museum i samarbejde med de tre historiske foreninger i Egedal samt slægtshistorisk forening: DIS-Egedal.

Denne begivenhed har fundet sted.

Dato

10. aug 2020

Tidspunkt

19:30 - 21:00

Mere information

Link til billetbestilling

Mærker

Arrangementet er aflyst

Sted

Ølstykke

Arrangør

Egedal Arkiver og Museum
Hjemmeside
http://egedalarkiverogmuseum.dk
Link til billetbestilling