Home Begivenheder Hjerteforeningen inviterer til hjertecafé & foredrag om arv og testamente

Hjerteforeningen inviterer til hjertecafé & foredrag om arv og testamente

Invitation til hjertecafé med foredrag om arv og testamente samt generalforsamling i Hjerteforeningen i Egedal torsdag den 27. februar 2020

Hjertecafé: Foredrag og generalforsamling

Hjerteforeningen i Egedal indkalder til Hjertecafé med foredrag om arv og testamente og efterfølgende generalforsamling torsdag 27. februar 2020 kl. 19-20.30.

Foredrag: Hvad kan du selv bestemme?
Er du én af dem, der kunne få glæde af at kende til reglerne for arv og testamente, så kom og mød Hjerteforeningens chefjurist, Ann Marie Panduro og advokat Lone Brandenborg fra advokatfirmaet Kahlke i København.

Lone Brandenborg er advokat med speciale i familie- og arveret. Lone underviser og holder mange foredrag om arveret. Hun er TV2’s arveretsekspert i programmet “Når arven splitter os”. Lone er partner i advokatfirmaet Kahlke og beskæftiger sig dagligt bl.a. med arvesager og testamenter.

Ann Marie og Lone vil sammen give en letforståelig gennemgang af reglerne for arv og testamente. Der vil være rig mulighed for at få besvaret spørgsmål og blive klogere på, hvordan du bedst sikrer dig, at din arv fordeles, som du ønsker det. Er der spørgsmål til, hvordan Hjerteforeningen forvalter de arvemidler, som foreningen betænkes med, vil Ann Marie være i stand til at besvare disse.

Arrangementet er gratis.

Tilmelding sker til formand for lokalforeningen, Keld Svendsen,  egedal@hjerteforeningen.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Hjerteforeningen i Egedal

Dato

27. feb 2020

Tidspunkt

19:00 - 20:30

Sted

Stenløse
Hjerteforeningen - Egedal Lokalafd.

Arrangør

Hjerteforeningen - Egedal Lokalafd.
Hjemmeside
https://egedal.hjerteforeningen.dk/
QR Code